Punca wanita bosan dengan lelaki

Hubungan yang tidak kekal lama ? apa kes ? wanita mudah bosan dengan lelaki ? apa masaalahnya ? sampaikan wanita sudah jemu dan bosan dengan teman lelaki dia ? ok mungkin beberapa perkara harus kita kaji apakah punca wanita mudah bosan dengan teman lelaki nya Lelaki tidak matang herm perangai …

Uncategorized | 733 views

Gay melayu islam pertama khawin (Gambar)

Gay melayu islam pertama khawin…. Gaya melayu islam pertama khawin,mintaklah perkara ini yang pertama dan terakhir,yushi terkejut bila kelmarin terbaca dibeberapa buah blog mengenai gambar ini,mula mula ada kawan sms dan tanyakan pendapat yushi mengenai perkara ini tapi yushi macam tak percaya sangat,tapi bila yushi pergi blogwalking dan melihat dengan …

Luar biasa, Perkongsian | 1,251 views

Adakah semua rakyat indonesia membenci malaysia ??

Benarkah lebih 200 juta rakyat indonesia membenci dan anti malaysia ? mungkin ini yang bermain di minda kita rakyat malaysia,namun kalau dilihat dari sudut yang berbeza tidak sampai beratus ribu rakyat indonesia yang membenci malaysia kita nilai dari beberapa sudut dari sudut blog di internet contohnya, dulu yushi pernah membaca …

biasa biasa | 765 views

Tips ajak anak dara buat seks

Ok,hari ini akhir sikit update,walaupun tak ada sangat komen yang dapat blog ini bukan syok sendiri sebab blog ni dapat 300 hingga 500 traffic sehari,tapi takde banyak sangat ok berbalik kepada tajuk tips ajak anak dara buat seks (girlfriend korang ),memang tips ni jenis gila khas untuk lelaki,tak sesuai buat …

biasa biasa | 2,134 views

Pondan tu makhluk jenis apa eh ?

izinkan yushi berbicara sebagai aku….,sebab selama nih,aku buat entri perkongsian sahaja well..sejak blog aku yang tinggal kenangan iaitu ishakhasimi.com dulu, aku ada tulis entri ‘membantai’ kaum-kaum pondan ni,sampaikan ada pondan yang tak puas hati bagi komen , antara entri gila yang aku tulis kat situ adalah pembedahan tukar jantina secara …

biasa biasa, Personal | 1,389 views