Tips ajak anak dara buat seks

Ok,hari ini akhir sikit update,walaupun tak ada sangat komen yang dapat blog ini bukan syok sendiri sebab blog ni dapat 300 hingga 500 traffic sehari,tapi takde banyak sangat

ok berbalik kepada tajuk tips ajak anak dara buat seks (girlfriend korang ),memang tips ni jenis gila khas untuk lelaki,tak sesuai buat yang masih sekolah lagi,sesuai buat yang sudah berkerja..

ok ini dia tips yang bagus untuk para lelaki semua

  • ok pertama kali korang mesti mempunyai duit simpanan yang lebih,sebab takut apa apa hal nanti,nak beli barang itu barang ini,lepas tu anak orang mengandung pulak,kan susah..
  • kedua, jumpa mak bapak (keluarga) perempuan tu dulu,ini wajib kalau nak ajak anak dara orang buat seks kena minta izin mak bapak dia dulu, jangan risau confirm mak bapak dia setuju kalau korang nak buat seks dengan anak dia…
  • ketiga , bawak keluarga korang jumpa mak bapak (keluarga) perempuan tadi, ini penting sebab susah nak ajak anak dara dia buat seks kalau tak bawa keluarga korang jumpa keluarga dia
  • keempat ,korang laksanakan dan turuti apa jenis barang yang mak bapak (keluarga) perempuan itu mintak, ini biasa sebab permintaan barang tadi adalah hasil persetujuan kedua belah pihak (ok disini gunanya duit yang korang simpan)
  • kelima , korang kena berhadapan dengan seseorang (biasanya orang tu berserban,pakai topi haji,ikut keadaan lah,tapi ada masanya orang itu adalah bapak perempuan tu) tapi bukan berlawan atau bertumbuk,tapi pegang tangan dia jer,lepas tu balas apa yang dia cakap..macam ayat kat bawah ni…

Aku nikahkan engkau dengan nursara binti maliki dengan mas khawin rm 200 bla..bla,,,

lepas tu korang balas lah

Aku terima nikah nya nursara binti maliki dengan mas khawin rm 200 bla..bla..

lepas tu bila dah sah…bolehlah korang ajak anak dara orang buat seks malam nanti…,dan lepas tu pulak bila dah mengandung dan nak beranak nanti, duit simpanan seperti yang ditunjukan pada langkah pertama dekat atas tu mesti dikeluarkan untuk bayar hospital dan semua betul tak ? hehhehe..

 



Kategori: biasa biasa | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge