Gambar dan biodata Siti Aishah yang dikurung dan dijadikan hamba domestik dilondon

Assallamualaikum…. Rupanya ada Wanita malaysia kita yang telah menjadi hamba untuk sekian lama di negara luar Berikut ialah sedikit biodata wanita Malaysia yang diperhamba di London oleh pemimpin pergerakan komunis era 1970-an selepas berhijrah ke Britain bersama tunangnya untuk mencapai cita-cita. Nama : Siti Aishah Abdul Wahab Umur : 69 Tahun Asal …

Uncategorized | 2,979 views

Terima kasih kepada semua blogger sarawak

Assallamualaikum…. Walaupun terasa kecewa dengan semua blogger sesama negeri ,aku tetap dengan taqline aku dari tahun 2009 lagi iaitu Aku Blogger Sarawak Bukan nak menunjuk,bukan nak bangga diri,tapi sekadar nak ingat asal usul siapa diri,lagipun bila guna taqline tersebut dapat kumpul banyak kawan dari kalangan blogger sarawak Aku selalu beri …

Uncategorized | 564 views

Gambar mesra zizan razak dengan emma maembong

Assallamualaikum….siapa ada gambar mesra zizan razak dengan emma maembong ? Kalau ada minta tolong send dekat email aku Email boleh didadapati di page siapa aku atas Aku ,just nak kongsikan gambar aku ajer Sorry kalau tak hensem Salam 1 malaysia

Uncategorized | 1,654 views

Kuala Lumpur Menduduki Tempat Keenam Sebagai Bandar Paling Bahaya Didunia

Assallamualaikum….Aku terbaca di vdoobv.com senarai 10 bandar paling bahaya didunia dengan kes jenayah yang menakutkan.Setelah membaca,aku amat terkejut dan tersentap apabila bandar kebanggaan rakyat malaysia menduduki tempat ke 6 dari pada 10 bandar paling bahaya di dunia Untuk maklumat lanjut sila layari link ini 10 bandar paling bahaya diduniaTiada lagi …

Uncategorized | 1,118 views

Ikan Aneh Bertanduk Di Temui Di Laut Kanada

Assallamualaikum…. Ish seram aku tengok rupa ikan nie Menurut dairyshare.blogspot.com Seekor ikan dengan tanduk gelatin abu-abu yang disebut ‘Rhinochimaeridae’ atau lebih dikenali sebagai ‘chimaera berhidung panjang’ dilaporkan berjaya ditemui dan di simpan oleh Canadian University. Berdasarkan makluman tersebut, ikan jenis ini benar-benar jarang ditemui dan hanya satu spesies yang sama …

Uncategorized | 1,168 views

Jom Download Rindukanlah Mp3,Lirik Nyanyian En Mimpi

 Assallamualaikum Korang kenal tak siapa Encik Mimpi ? aduhai  En Mimpi ni adalah seorang penulis blog & vlogger dimalaysia. kepopularanya tidaklah sehebat dan sepopular lagu yang dinyanyikan oleh beliau iaitu Rindukanlah telah menjadi kegilaan & siulan remaja masakini. Encik Mimpi ni kira macam Yuna dan Najwa latif juga sebab selalu …

Uncategorized | 1,988 views