Jom Download Rindukanlah Mp3,Lirik Nyanyian En Mimpi

 Assallamualaikum

Korang kenal tak siapa Encik Mimpi ? aduhai  En Mimpi ni adalah seorang penulis blog & vlogger dimalaysia. kepopularanya tidaklah sehebat dan sepopular lagu yang dinyanyikan oleh beliau iaitu Rindukanlah telah menjadi kegilaan & siulan remaja masakini.

Encik Mimpi ni kira macam Yuna dan Najwa latif juga sebab selalu buat cover lagu orang dekat youtube

En Mimpi ni wajah dia memang misteri,sesiapa ada nampak wajah En Mimpi ? kalau ada sila  send kat aku coz aku nak tengok macamana muka dia,adakah orangnya hensem dan kacak seperti aku ? haha buekk

mesti sesiapa yang baca ni rasa nak muntah betul tak ? ke tak betul ? hahahha

Ok first, suara En Mimpi ni memang boleh tahan beb,macam suara aku nyanyi ketika dalam bilik air,
eh iye ke ? perasan pulak aku ni ye
Mungkin ada yang hairan bagaimana seorang blogger dan vlogger boleh menjadi seorang penyanyi ?

suara best pulak tu, ok buat pengetahuan korang setiap insan yang menjadi blogger dan vlogger mereka ini adalah golongan insan yang ada kehebatan masing-masing kira macam akulah

Adakah ini wajah sebenar Encik Mimpi..hehhe





Tak percaya ? korang nampak aku dengan angkuhnya ini tengah mendabik dada  ni tak nampak ?
tak nampak pun takperlah aku joke jer huhu

Ok nak carik kat mana eh link download rindukanlah nyanyian Encik Mimpi ni ? apa nak susah beb,blog aku ni ada share link dia.

Tapi sebelum share link download rindukanlah nyanyian Encik Mimpi ni, aku share jugak lirik lagu dia

 Encik Mimpi : Rindukanlah Lirik

Ku Benar-benar Sayang
 Pada Dirimu Oh Kasihku
Janganlah Engkau Ragu
Pada Diriku…
Dan Ku Berkelana Mencari
Harapan Yang Kita Impikan..
Dari Terbitnya Sang Suria…
Hingga Tenggelam..
Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu
Oh Janganlah Engkau Bersedih
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah… Hatimu
Rindu-rindukanlah Diriku
Sepanjang Hari-Harimu
Sayangku

Ku Adalah Milikmu
Sayangku  Ku Adalah Milikmu Yang Kau Rindu..
Doa-doakanlah Diriku Di Dalam Hatimu 
Di Dalam Nafasmu
Sepanjang Hari-harimu..

Ku Benar-Benar Sayang
Pada Dirimu Oh Kasihku
Janganlah Engkau Ragu
Pada Diriku,,,

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu
Oh Janganlah Engkau Bersedih
Oh Ikhlas-ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku
Sepanjang Hari-harimu
Sayangku
Ku Adalah Milikmu

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu
Oh Janganlah Engkau Bersedih
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu.. woooo

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu
Oh Janganlah Engkau Bersedih
Oh Jangan-Janganlah Kau..
Bersedihkan Hatimu… Kekasih..

Rindu-rindukanlah Diriku
Sepanjang Hari-harimu
Sayangku.

Dah habis baca lirik lagu rindukanlah nyanyian Encik mimpi ni  & dah hafal ?
ok ini dia link download rindukanlah nyanyian Encik Mimpi

boleh pilih yang mana satu yang korang suke

Link download rindukanlah

Download 1
http://bit.ly/1drcOZV

Download 1

http://tinyurl.com/cara-dapatkan-mini-wifi

Download 2

http://www.4shared.com/mp3/A0peZQcZ/Encik_Mimpi_-_Rindukanlah.htm

Ok salam satu blogger



Kategori: Uncategorized | google eats: , , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge