Bila data celcom broadband habis

Assallamualaikum Kesal,menyesal kerana terlalu baik dengan orang,membuat aku terpikir balik,kenapa aku terlalu baik hati sangat ? Ada faedah ke tak ? Orang nak sambung wifi free untuk akses internet aku bagi,takdelah nak berkira sangat. cuma kalau pakai,sila pakai dengan berhemah sikit boleh kan ? Ini tidak,download ,bukak youtube sampai data …

Uncategorized | 4,624 views

Agaknya bila hukum hudud nak diamalkan dimalaysia ?

Assallamualaikum…. Aku dah bosan dengar kes kes jenayah yang berlaku dimalaysia,aku bosan banyak undang-undang berkaitan jenayah digubal contohnya pemansuhan hukuman gantung sampai mati bagi pengedar dadah Yang ingin aku persoalkan,bila agaknya hukum hudud akan dilaksanakan dimalaysia ? brunei dan negara islam lain sudah,malaysia bila lagi ? kalau ada hukum hudud …

Uncategorized | 1,134 views

Sabah bakal Dilanda Tsunami ?

 Assallamualaikum Adakah sabah bakal dilanda Tsunami seperti yang berlaku di Acheh pada tahun 2004 ? Pada 24 haribulan yang lalu berlaku sekali lagi satu fenomena aneh disabah iaitu, Beribu-ribu ikan yang kebiasaannya hanya berenang di tengah lautan, pada hari itu  dilihat berpusu-pusu berenang ke pesisiran pantai dan melompat naik ke …

Uncategorized | 787 views

Lagu Dan Lirik Lagu Goyang Oplosan

Lagu Goyang Oplosan Assallamualaikum Mood nak update blog sangat berkurang,tak tahu kenapa, ok, siapa yang pernah dengar lagu Goyang Oplosan dari penyanyi indonesia IMELDA ? tujuh hari yang lepas Lagu Goyang Oplosan telah menjadi trending di indonesia Ok, sesiapa yang meminati Lagu Goyang Oplosan ini adalah satu perkongsian menarik buat …

Uncategorized | 2,703 views

Cara untuk dapatkan mini wifi dalam kereta

Assallamualaikum Ini adalah satu perkongsian menarik untuk semua pemilik kereta,sekarang kebanyakan orang memerlukan wifi dalam kereta mereka kerana iainya adalah satu kemudahan Perlunya mini wifi dalam kereta adalah satu perkara yang menyeronokan kerana,dimana sahaja korang pergi korang akan dapat melayari internet dengan mudah dan puas hati Ok nak tanya kalau …

Uncategorized | 1,650 views

Adakah Felixia Yeap memeluk islam ?

Assallamualaikum  Dah jadi hot trending di google,twitter dan facebook apabila seorang model iaitu Felixia Yeap yang dulu gambarnya pernah terpampang di Majalah Playboy telah menjadi perbualan panas diseluruh malaysia apabila Felixia Yeap muncul dengan gambarnya yang memakai hijabSiapa sebenarnya Felixia Yeap ni ? yang sebenarnya Felixia Yeap ni adalah seorang …

Uncategorized | 1,644 views