Bila data celcom broadband habis

Assallamualaikum

Kesal,menyesal kerana terlalu baik dengan orang,membuat aku terpikir balik,kenapa aku terlalu baik hati sangat ? Ada faedah ke tak ?

Orang nak sambung wifi free untuk akses internet aku bagi,takdelah nak berkira sangat.
cuma kalau pakai,sila pakai dengan berhemah sikit boleh kan ?

Ini tidak,download ,bukak youtube sampai data aku habis,aku hari tu ambik celcom broadband untuk 1 bulan ,caranya mudah sahaja korang reload RM 40.00 lepas tu,taip MI38 dan hantar ke 28882

Yang dengar aku ambik bulanan bukan main suka,macam diorang kasi aku duit untuk beli reload

Aku bukan apa,aku ambik MI38 hari tu,senang aku nak crik maklumat untuk update blog

Aku sendiri,kalau broadband daily RM 5  500 MB belum tentu aku habis guna ,sekurangnya tinggal volume 200  MB je lagi

Ish,sekarang aku nak update guna netbook pun susah

Nak bukak blog,memang tak boleh bukak lansung..,data habis,hanya boleh bukak melalui smartphone

Rimas,tapi nasib baik aku dah siap install aplikasi blogger dalam smartphone aku,kalau tidak nak buat entri ni pun susah

Lain kali,malas nak terlalu baik lagi…



Kategori: Uncategorized | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge