Kejam ! Wanita Dibunuh Dan Mayat Dikerat Tiga Disibu

Asssallamualaikum

Malam tadi pada pukul 10.12 Pm ,rakan blogger dari sibu iaitu Aliff Cullen telah menghantar gambar Wanita yang dibunuh dan mayatnya dikerat tiga disibu sarawak ,aku cuba mencari info pasal berita ni di internet namun gagal menjumpai info tersebut

Dari apa yang aku lihat pada gambar,nampaknya mangsa dibunuh dengan begitu kejam sekali,

ok ini gambar yang aku nak share pada korang,gambar yang Aliff Cullen bagi melalui inbox facebook semalam semuanya dalam 1 image adi aku asingkan gambar tersebut agar mudah bagi sesiapa nak melihat

wajah mangsa

 http://www.ishakhasimi.com/2013/12/Wanita-cina-dibunuh-mayat-dikerat-tiga-disibu.html

 http://www.ishakhasimi.com/2013/12/Wanita-cina-dibunuh-mayat-dikerat-tiga-disibu.html

 http://www.ishakhasimi.com/2013/12/Wanita-cina-dibunuh-mayat-dikerat-tiga-disibu.html

Gambar ni kes lama atau baru,aku pun tak tahu,tapi tiada info mengenai kes bunuh ini yang aku cari dekat internet,sesiapa yang ada info terkini sila komen dekat ruangan komen dibawah ok

update terkini :

salam satu malaysia



Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge