Pertama kali berkunjung ke Summer Mall

Assallamualaikum

Kelamarin 10 hb 12 2013 itulah baru pertama kali dalam sejarah hidup aku berkunjung ke pusat membeli belah Summer Mall di desa ilmu ,kota samarahan sarwak,bukan apa hari tu dah beberapa kali aku ingin pergi tapi tidak kesampaian.

Kelmarin baru sempat,macam kolot jer aku ni kan ? orang lain dah pergi dekat Summer Mall desa ilmu beberapa kali dah,aku baru jer kelmarin,sambil tu dengan style orang kolot aku gi ambik beberapa keping gambar dekat dalam Summer Mall. bukan apa sesaja jer nak letak dalam blog ni

 Aku sesaa gak cuci bijik mata kat tempat macam ni,lebih-lebih lagi aku ni jenis suka lihat sesuatu tempat yang berwarna warni sebegini memang best wooh…

salam satu malaysia…



Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge