5 Artis Wanita Malaysia Yang Bergelar Jutawan

Assallamualaikum…….

Lama dah tak update blog kesayangan aku ni,last aku update pasal Linda Onn Khawin Hari tu,lepas tu senyap tanpa berita blog aku ini

Ok 5 Artis wanita malaysia yang sudahpun bergelar jutawan,dimana pendapatan tahunan mereka dikira yang tertinggi setakat ini, bahkan ada diantara mereka masih muda remaja dan juga belum lagi berpunya atau dalam perkiraan single,ada sesiapa yang nak masuk meminang kena pikir dua kali dulu

Ok setakat ini,mereka inilah dikira Artis wanita malaysia yang dikatakan mempunyai pendapatan tahunan yang tertinggi

Shila Hamzah

 Shila Hamzah Mempunyai Pendapatan RM 2.5 juta setahun

Yuna

 Yuna Satu-satunya artis malaysia yang paling dikenali dunia mempunyai Pendapatan RM 5 juta setahun

Soo Wincci

Soo Wincci Penyandang Miss World Malaysia 2008 dikatkan mempunyai pendapatan RM 1.5 juta setahun

Najwa Latif

Najwa Latif  Biarpun baru berusia 18 tahun,penyanyi yang popular dengan lagu cinta muka buku ini dikatakan mempunyai pendapatan RM 1 juta setahun

Neelofa

Neelofa  Disifilikasikan sebagai artis paling seksi dimalaysia,neelofa juga mempunyai produk kecantikan tersendiri dikatakan mempunyai pendapatan yang sama seperti najwa latif iaitu RM 1 juta setahun

Siapa nak masuk meminang 4 gadis yang masih single ni,dipersilakan, soo wincci tu dah jadi bini orang jangan nak memandai-mandai nanti kena cepuk dengan suami dia

salam satu kangkung



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge