Imiginasi dalam menghasilkan rekaan grafik

Assallamualaikum….

Ramai yang membuat kesimpulan menghasilkan suatu rekaan grafik adalah satu perkara paling mudah semudah makan kacang, yep aku akui ianya mudah tetapi hanya nampak mudah bagi orang yang pandai berkata-kata tapi nak buat kerja tak tahu

Menghasilkan sesuatu rekaan grafik sebenarnya memerlukan suasana yang tenang,barulah dapat timbul idea,bagaimana suasana yang tenang ? ok suasana yang tenang iaialah tiada gangguan dalam menghasilkan kerja dan idea, biasanya bagi aku kalau nak buat sesautu rekaan grafik memerlukan kita duduk bersendiri mencari ilham dan idea

Kalau kita tengah mencari ilham dan idea,tiba-tiba datang orang terus ajak kita bercakap atau dalam keadaan kita cari idea kita dengar bunyi bising, orang bercakap ketawa sesama sendiri ditempat kita melakukan kerja dan mencari idea, ini mungkin menyebabkan kepala kita pening dan ia akan menyebabkan kita stress serta tidak dapat membuat kerja dengan betul

Ok dibawah adalah salah satu dari hasil karya aku menghasilkan kerja grafik, kawan sekampung aku minta aku buat karya ini untuk dia sebagai suka-suka so aku pun buat dengan penuh minat

korang boleh tengok hasil karya aku dibawah

Kalau korang ingin aku buatkan design untuk produk jualan korang,aku boleh buatkan, aku hanya cajkan RM 50.00 untuk satu design,cos aku pun nak cari makan gak, boleh contact no phone 010-5953476 aku kalau berminat untuk dapatkan service design dari aku

ok salam satu malaysia



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge