Filem KL Gangster 3 : Abang Long Fadil bakal menyerang pawagam

Assallamualaikum… Buat peminat KL Gangster, KL Gangster 3 : Abang Long Fadil bakal menyerang pawagam tidak lama lagi, filem KL Gangster 3 : Abang Long Fadil telah memulakan pengambaran pada tahun lepas 18 Febuari 2013 Filem ini mengisahkan tentang kehidupan Abang Long Fadil selepas kawan baik dia, Malik, masuk penjara, filem …

Uncategorized | 5,972 views

Aku blogger sarawak | Kamek blogger sarawak

Assallamualaikum Aku blogger sarawak,mengapa ada ramai blogger sarawak tak ramai guna ayat ni ? sesaja nak menunjuk diri tu blogger sarawak ker wahai ishak ? aku berjuang matian matian dengan tagline aku blogger sarawak,bukan sebab aku nak menunjuk nunjuk aku blogger sarawak, aku nak seluruh malaysia hormat dan respek dengan …

Uncategorized | 1,372 views

ADAM CORRIE Sudah Hafal Dan Melaungkan Azan Pada Usia 10 Tahun

ADAM CORRIE Assallamualaikum….. Siapa yang tak kenal dengan ADAM CORRIE ? wajahnya sering melakonkan watak jahat dalam drama bersiri atau filem, watak jahat yang palin terkenal yang beliau lakonkan adalah watak DRAGON dalam KL GANGSTER 1 dan 2 ADAM CORRIE memeluk islam pada usia 39 tahun, namun tahukah korang yang ADAM CORRIE …

Uncategorized | 942 views

Blog Cerita Seks Malaysia

Assallamualaikum Terima kasih kerana sudi berkunjung keatas blog yang tak seberapa ni, mungkin pencarian korang iaitu blog cerita seks malaysia membuatkan korang mengunjungi blog aku blogger sarawak ni dan setinggi tahniah buat korang kerana berjaya landing di blog ini atas sebab keyword blog cerita seks malaysia yang korang cari Nak senarai blog …

Uncategorized | 4,088 views

Panas ! Luna maya dulu dengan Airel peterpan sekarang dengan Nabil ahmad pula

Assallamualaikum…. Panas panas panas,..aku pun panas korang tahu tak ?, apa nak jadi dengan Luna maya ? habis habis-habis beberapa tahun yang lepas hal yang cukup panas berlaku dimana Video Seks Luna Maya Dengan Airel Peterpan telah tersebar secara meluas didunia maya telah membuatkan peminat industri hiburan kedua-dua negara iaitu …

Uncategorized | 2,176 views

Bila Muhyiddin Yassin suruh beli ikan sejuk beku aku terpaku

AssallamualaikumKah kah hari tu isu Datuk Najib dengan kangkungnya hari ini pulak isu Muhyiddin Yassin dengan ikan sejuk beku nya ? PUTRAJAYA – Rakyat negara ini digalakkan untuk membeli ikan sejuk beku yang diimport kerana harganya lebih murah berbanding ikan segar tempatan.Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, walaupun harga …

Uncategorized | 583 views