Aku blogger sarawak | Kamek blogger sarawak

Assallamualaikum

Aku blogger sarawak,mengapa ada ramai blogger sarawak tak ramai guna ayat ni ? sesaja nak menunjuk diri tu blogger sarawak ker wahai ishak ? aku berjuang matian matian dengan tagline aku blogger sarawak,bukan sebab aku nak menunjuk nunjuk aku blogger sarawak, aku nak seluruh malaysia hormat dan respek dengan blogger sarawak, aku tak mahu maruah blogger sarawak diinjak injak, tagline aku blogger sarawak adalah satu kata pembakar semangat,untuk mengapikan perjuangan penulis blog dari sarawak, ada sesiapa yang faham ? tak faham kan ?

Ada tak dikalangan orang sarawak yang tak faham bahasa sarawak ? ambik tukol pangkong palak kitak orang mpun mun hidup kitak orang jaik gilak sik faham bahasa sarawak

tok jak lah apa aku tulis kali tok,pesanan aku buat blogger dari sarawak,x boh nak napok dik mpun bah, kita show apa yang ada,kita tunjokkan pada sidak ya sapa kita,berselindung sik guna,low profile pun kita sik boh nak malu dirik nunjuk dik mpun blogger sarawak,apa nak ditakut ? takutkah ? potong bigik kitak orang mun takut

salam blogger sarawak



Kategori: Uncategorized | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge