Panas : Kini izara aishah pulak berbogel apa kes ?

Assallamualaikum….

Rosak rosak….kalau orang salah faham baca tajuk kat atas tu ,confirm aku kena saman ngan izara aishah

Apa kes yang izara aishah berbogel pulak ni ? tak faham betul aku,kesian izara aisyah apa yang kaum adam kat malaysia ni teringin sangat nak tengok pada tubuh artis comel sorang nih ?

Kalau teringin sangat nak tengok sila masuk meminang,lepas tu khawin, mampu ker ? artis kalau standart kos khawin beratus ribu, ko ada ? aku pun takde

Korang syok syok google pun masuk ke blog aku jugak,sampai beberapa pencarian untuk keyword izara aishah bogel


Boleh tahan eh nafsu korang,sampai artis kesayangan aku pun korang sanggup google kalau dia ada gambar bogel, nak buat apa ? bahan koleksi ? atau bahan main sabun ? aku baru perasan pencarian untuk izara aishah bogel dilakukan oleh golongan umur 12-19 tahun

siapa nak menjawab ?



Kategori: Uncategorized | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge