Video Iklan tahun baru cina 2014 dari ishakhasimi.com

Assallamualaikum…..

Aku , yep aku yang sibuk dan mengada-mengada walaupun umur masuk 28 dah tua pun..kan kan ? ayat yang membuatkan darah sesiapa pun menyirap, apekehal  pulak

Ok begini ceritanya,aku dari dulu lagi nteringin ak buat video iklan sempena perayaan tapi,waktu tu aku tak ada camcoder sendiri,nak pinjam kat orang malu, nanti mahu ker orang pinjamkan ye tak ? Petronas buat iklan tahun baru cina aku pun mengada-ngada jugak buat iklan tahun baru cina, hampeh tak ?

Ok aku nak tanya, ada tak sebelum ni mana-mana blogger kat malaysia yang pernah buat video iklan tahun baru cina untuk blog sendiri ? kalau belum ada ini bererti akulah blogger yang pertama sekali buat video iklan tahun baru cina untuk blog sendiri, kalau dah ada ini beerti aku adalah blogger yang agak ketinggalan dalam semua ni,adeh sedih gila baben betullah hahah

Video aku nih simple jer tak seperti iklan tahun baru cina yang petronas buat,walaupun ada rakan facebook kata aku meniru iklan petronas, hish entah apa entah aku meniru iklan petronas

Ok korang tonton video iklan tahun baru cina 2014 yang aku buat ni

P/s: Heheh,aku terpesona dengan iklan tahun baru cina najib



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge