Shila Amzah pakai skirt pendek bertudung di China

Assallamualaikum…. Aku tak faham apa yang nak ditunjukan oleh Shila Amzah ni sebernarnya ? dengan pakai tudung lepas tu skirt pendek nampak paha lagi,aduh tak faham betul aku Aku bukan orang perpect nak tegur semua ni tapi agak-agak lah wei,menyanyikan bertudung tapi pakai pulak skirt pendek pulak yang nampak paha …

Uncategorized | 2,151 views

Qi Razali dan Uqasha Senrose Selamat Diijabkabulkan

Assallamualaikum…… Mungkin korang terkejut bila dengar berita Qi Razali dan Uqasha Senrose Selamat Diijabkabulkan,dan mereka telah pun berkahwin, nak buat macammana kalau dah jodoh betul tak ? kalau ikutkan Qi Razali ni khawin dengan Nelydia Sensrose ni kenapa pula Qi Razali rembat kakaknya pulak ? Berita perkahwinan Qi Razali dan Uqasha Senrose telah mengejutkan …

Uncategorized | 2,313 views

Aku dan demi masa

 Assallamualaikum…… Aku disini nak kongsikan lirik lagu demi masa nyanyian kumpulan boboy, lagu ni walau dah 12 tahun berlalu namun masih best, masih sedap didengar, mana semua ahli kumpulan boboy sekarang ni eh  ? lama tak dengar berita diorang ok sebelum aku teruskan,sila hayati lirik lagu demi masa nyanyian kumpulan …

Uncategorized | 779 views

Zarina Anjoulie Lavocah Disaman Oleh Kevin Shah Kerana Kereta Mewah

 Assallamualaikum Semua peminat sedang rindu kan Zarina Anjoulie Lavocah (tapi bukan aku) agak lama pelakon penuh kontroversi ini menyepi,  sebarang kontroversi yang melanda dirinya sejak kebelakangan ini seolah-olah tiada pikirkan si minah lepet ni dah berubah . Namun hari ini menerusi The Star, seorang ahli perniagaan terkenal telah pun menyaman …

Uncategorized | 1,415 views

5 Lirik Lagu Popular Terbaru 2014

Assallamualaikum….. Saat boring macam ni,mesti korang rasa nak nyanyi kan ? tahun 2014 telah release 5 buah lagu tempatan dipasaran,lagu yang cukup hebat,best dan menghiburkan Aku bukanya apa,bagi yang tak kerja, tak sekolah hari ini ,mungkin korang takde apa-apa nak buat time cuti hari sabtu-ahad ni, so apakata korang hafal …

Uncategorized | 1,111 views

Aku Alergik Pada Lampu Pendaflour Berwarna hijau

Assallamualaikum… Kali ini aku nak bercerita sedikit pada korang, tentang lampu berwarna hijau, lampu yang aku maksudkan adalah lampu pendaflour dan mentol bulat tapi ianya takde kaitan dengan lampu isyarat,lampu pesawat dan sebagainya Ok kenapa lampu berwarna hijau ? sebenarnya begini, kepala aku akan mudah pening dan rasa ingin muntah bila …

Uncategorized | 978 views