5 Lirik Lagu Popular Terbaru 2014

Assallamualaikum…..

Saat boring macam ni,mesti korang rasa nak nyanyi kan ? tahun 2014 telah release 5 buah lagu tempatan dipasaran,lagu yang cukup hebat,best dan menghiburkan

Aku bukanya apa,bagi yang tak kerja, tak sekolah hari ini ,mungkin korang takde apa-apa nak buat time cuti hari sabtu-ahad ni, so apakata korang hafal lirik lagu untuk release tension

Ok kat bawah ni aku sediakan 5 lirik lagu popular 2014

_______________________________________________________________________

Lirik Lagu Gilalah – Stacy
Mereka berkata aku tak normal
Otakku tak bisa untuk subjek moral
Toleransi dan hermat tinggi ku tak mengerti
Hormat menghormati ku besar hati
Aku tak tau hatiku macam batu
Tapi ku tahu kamu pun begitu
Aku selamba ketawa gila
Dunia tak sempurna bila aku tiada
Aku selamba aku gembira
Oh aku tak sabar jadi gila la la
Ku suka berfoya bersama beyah
Bila ku ketawa riang gembira
Makan aiskrim dan makan jeli oh favourite kami
Hidup bahagia selalu mengada
Aku tak tau hatiku macam batu
Tapi ku tahu kamu suka aku
Aku selamba ketawa gila
Dunia tak sempurna bila aku tiada
Aku selamba aku gembira
Oh aku tak sabar jadi gila la la
Ketawa bersama menari bersama
Aku dan kamu bersatu bersama
Cuba kau mengerti jangan kau sesali
Aku memang pilihan yang terbaik
(Dunia tak sempurna bila aku tiada)
(Aku selamba aku gembira)
Oh aku tak sabar jadi gila la la
Aku selamba ketawa gila
Dunia tak sempurna bila aku tiada
Aku selamba aku gembira
Oh aku tak sabar jadi gila la la
Aku selamba ketawa gila
(Aku tak sabar nak jadi gila
jadi gila la la)
Aku selamba ketawa gila
(Aku tak sabar nak jadi gila
jadi gila la la)
Gila
____________________________________________________________________
Lirik Lagu Arjuna Beta – Fynn Jamal
Takkan ku biarkan walau ribut menyentakmu yang tidur
Datang petir menyambar jengking dan ular bonda takkan berundur
Nyamanlah arjuna beta mimpikan yang indah saja
Nanti bila kau buka mata semua tak serupa
Kan ada satu ketika kau tak tahu mana nak pergi
Jalan betul anakanda tak jelas mata ambil yang sarat duri
Hiduplah arjuna beta biarkan jasad yang luka
Selama tuhanmu ada takkan engkau tercela
Ngeri tak terbayang mata
Bonda takkan ada sentiasa
Nanti moga kau tak lupa
Bonda memujukmu anakanda
Hiduplah arjuna beta biarkan jasad yang luka
Selama tuhanmu ada takkan engkau tercela
Nyamanlah arjuna beta mimpikan yang indah saja
Nanti bila kau buka mata semua tak serupa
Ngeri tak terbayang mata
Bonda takkan ada sentiasa
Nanti moga kau tak lupa
Bonda memujukmu anakanda

__________________________________________________________________

Lirik Lagu Aduh – Ajai
Berdiri di sebalik awan hitam yang berkepulan
Tiada pandangan yang dapat ku perlihatkan
Hanya wajah yang selalu ada di ruang mata ini
Yang sudah terlalu jemu dari pandangan
Sudah tiba masanya ku harus berdiri tanpamu
Menggantikan dengan awan putih yang memutih
Bila aku sudah tiada baru kau kan merasai
Bagaimana oh rasanya kehilangan
[Chorus]
Aduh sayang aduh kasih
Aku dah bosan dengan caramu
Aduh usah aduh engkau
Cuba kembali pada diriku
Kerna aku dah tahu
Apa yang kau lakukan
Kerna aku tahu
Kita tak sehaluan
Walaupun ku tahu kan separuh mati merindui kamu
Namun harus ku cuba ‘tuk melupakan dia
Tangani semua ini dengan akal fikiranku
Biar engkau kan tahu ku tak cintamu
[Ulang chorus]

__________________________________________________________________

Lirik Lagu Hilang – Najwa Latif
Aku hilang diriku
Sementara mengejar kamu
Aku hilang nyawaku
Kerna ku mahu cintamu
Dan aku hilang
Hilang
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Milikmu oh milikmu
Aku ingin kau tahu
Dan sedar kewujudanku
Aku inginkan kamu
Lebih dari yang kau tahu
Dan aku hilang
Hilang
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Milikmu oh milikmu
Dan mungkin kau takkan pernah sedari aku
Dan mungkin kau takkan sedar kewujudanku
Tapi ku ingin kau tahu
Ku akan mencintaimu
Dan aku hilang
Hilang
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Milikmu oh milikmu

______________________________________________________________

Lirik Lagu Teka Teki – Maya Karin
Apakah yang terangi Sang Matahari?
Apakah yang terkandung di hujung pelangi?
Apakah yang menghembuskan dingin angin?
Selalu ku termenung tertanya-tanya
Begitu dengan kita, tanpa ada bicara
Semua yang tinggal hanya tanda tanya
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung
Sehingga ku terpaksa berteka-teki
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung
Hidupku hidupmu
Seperti teka-teki
Apakah ku penuhi isi hati?
Apakah ku jelma di tiap mimpimu?
Apakah yang sebenarnya kita ini?
Selalu ku termenung tertanya-tanya
Begitu dengan kita tanpa ada bicara
Semua yang tinggal hanya tanda tanya
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung
Sehingga ku terpaksa berteka-teki
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung
Hidupku hidupmu
Seperti teka-teki
Tafsirkanlah padaku
Apa yang kau temu
Adakah indahnya seperti yang ku lalu?
Hidupku hidupmu
Inikah yang kau mahu?
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung
Sehingga ku terpaksa berteka-teki
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung
Hidupku hidupmu
Seperti teka-teki
Cintaku bukan kosong
Cintaku bukan ‘tuk lambung-lambung

____________________________________________________

Ok selamat menghafal lagu ni semua….,korang pilih lagu apa ? aku pilih lagu hilang najwa latif..best gak layan

salam satu malaysia…..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge