Hati seorang blogger

Assallamualaikum

Hati seorang blogger tajuk yang cukup ringkas buat seluruh blogger malaysia,bagi aku tajuk hati seorang blogger ni membuatkan ramai blogger kekeringan idea untuk menghasilkan satu kerja khusus yang cukup mudah dilakukan oleh blogger TPBM seperti aku..

Siapa kita untuk mengetahui apa isi hati seorang blogger tu ? iya kadangkala seorang blogger ni hatinya dalam keadaan gundah gulana, yang sudah mengeluarkan kos sehingga Rm 300 setahun untuk hosting dan domain namun tiada pulang,dari segi seo sering disabotaj oleh rakan blogger lain dan kadangkala membuatkan para blogger gigit jari,sedih

Mana tidaknya, hati seorang blogger mana yang tidak sedih apabila seorang blogger yang namanya pernah keluar dalam majalah (contoh jer) telah mensabotaj blog beliau dari segi seo dan traffic,ok bagaimana seorang blogger lain tersebut mensabotaj entri blogger itu ? jawapan dia mudah sahaja dibawah ni

Hati seorang blogger mana yang tidak sakit hati apabila entri yang penat dia tulis dengan memerah otak dan keringat di copy paste sebegitu sahaja oleh seorang blogger ni, dia copy mentah mentah tanpa membuat sebarang pengeditan,aku pernah kena sebab tu aku bercakap mengenai hal ini.

Yalah kan,aku suka mencabar diri dengan seo apabila muncul tajuk-tajuk panas yang boleh trending di google,hati seorang blogger mana yang tak panas hati apabila  setelah kata kunci tajuk entri tersebut membuatkan entri blog kita berada di kedudukan muka depan dan teratas dalam pencarian tersebut telah diganti oleh blog lain setelah 2 jam dipublish

Paling menyakitkan hati seorang blogger itu apabila entri blog dia dicopy mentah-mentah tanpa sebarang pengeditan dengan tajuk yang sama, hal sebegini sering dilakukan oleh blogger wanita yang aku anggap lebih kurang sama jer dengan anjing ataupun lebih kurang disamakan sebagai blogger pelacur

Kepada mana-mana blogger tu,tolonglah jangan melakukan perkara sebegini lagi, anda dengan senang dapat duit dengan copy paste entri orang lain,tapi penulis asalnya papa kedana akibat dari perbuatan tak bertanggung jawab anda

Ini adalah luahan hati seorang blogger,kalau ada sesiapa blogger berani nak copy entri,copy lah..mungkin ishak namanya..,atau akan berhadapan dengan kena report pada google

k ini sahaja entri hati seorang blogger

salam 1 malaysia



Kategori: Uncategorized | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge