Internet celcom di sadong jaya

Assallamualaikum

Menyakitkan hati, kalau boleh rasa nak saja aku tuntut ilmu penampar buaya dari raja bomoh untuk menampar celcom ni

Rasanya dah dua minggu internet berkelajuan HSDPAd/ 3G celcom broadband gagal diakses,dikatakan line agak teruk,celcom bila dihubungi asyik beri jawapan yang lebih air dari isi ditambah lagi pegawai khidmat pelanggan celcom yang tak cukup pengetahuan

Kemungkinan pemancar signal 3G yang drop adalah jawapan paling konsisten yang diorang bagi,tiada tindakan laporan kepada pihak atasan dengan alasan diorang dibahagian postpaid,bukan preapaid

Heran dan cukup heran, sampai bila nak bersabar ? sampai nak akses internet terpaksa tukar setting dari 3G kepada 2G, setting auto tak boleh pakai lansung
simbol HSDPA/3G ada keluar tapi internet tau boleh nak diakses

Takkan nak Costumer setia macam aku ni lari,guna service lain ?

Alahai celcom !



Kategori: Uncategorized | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge