Nak pakai broadband preapaid apa eh ? digi atau maxis atau altel ?

Assallamualaikum

Diluah mati buaya,ditelan mati tok bomoh,itulah perasaan aku sekarang kerana ianya lebih kepada gundah gulana

Nak pakai broadband Maxis ? broadband Digi ? semuanya aku dah cuba pakai apatah lagi Celcom ,tapi setakat ni altel dan tunetalk sahaja belum aku pakai

Ada yang kata broadband Digi bagus, ada yang kata broadband Maxis bagus ,tapi dari pengalaman aku pakai Celcom,Digi,Maxis sebenarnya ketiga-tiga service broadband tu 2 x 5 je sama bangang

Cuma tetap setia dengan Celcom,walaupun Celcom dah mendera aku banyak kali,persoalanya sekarang sampai bila nak bergantung pada Celcom ? lebih-lebih lagi kegagalan Celcom untuk memperbaiki masaalah rangkaian 3G dan H diorang di Sadong jaya walaupun berkali-kali call 1111 untuk buat laporan

Nampaknya kalau pihak Celcom tidak memperbaiki masaalah rangkaian di Sadong jaya secepat mungkin, ini berkemungkinan akan menyebabkan pelanggan setia Celcom dikawasan ini termasuk aku akan pergi meninggalkan Celcom dan akan menggunakan service telco lain

Yang mana satu nak guna lepas ni ? Digi atau Maxis ? bla bla bla bla

Erm…



Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge