Tips dan cara memproses syabu

Assallamualaikum

Korang ada stok syabu sampai harga berjuta kat rumah tak ? mungkin korang ada masaalah sebab takde pengalaman dalam memproses syabu

Syabu ni harga dia memang boleh tahan,kalau stock banyak kat rumah dan korang tahu cara memprosesnya memang korang boleh jadi jutawan

Ok ini dia tips dan cara-cara memproses syabu

1. Kumpul stock syabu korang dan letak dalam kotak kumpulkan dekat ruang tamu

2. Untuk memudahkan lagi cara memproses syabu korang perlukan bantuan pakar terlatih

3. Korang boleh hubungi pakar tersebut dengan mendail 999, dan cakap macam ni “encik,pihak saya ada sejumlah stock syabu dengan harga 4 juta ringgit”

4.Kemudian korang cakap lagi pada pakar tersebut lokasi anda dan bagi tahu “Tapi saya tak tahu bagaimana cara untuk memprosesnya”

5.Kemudian cakap lagi pada mereka “Boleh tak datang kerumah saya untuk tangkap saya ?”

Haha itu jer tips dan cara-cara memproses syabu untuk korang dengan ucapan tulus ikhlas semoga bahagia hidup di penjara

sekian terima kasih



Kategori: Uncategorized | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge