Trend budak-budak MLM,ambik gambar bendiri atas bumbung BMV

Assallamualaikum

Taktik mereka yang buat MLM, ambik gambar bendiri atas BMW,lepas tu post kat fb untuk tarik prospek, sultan brunei kereta ferari 2,3 biji takde pun ambik gambar camnie

Kalau gambar macam ni,nampak macam edit jer,alahai kesianya manusia

Pernah dengar kisah tentang orang yang kena tipu dengan bisnes MLM ni, dekat fb bukan main lagi seorang budak MLM promote itu ini pasal bisnes MLM dia, dia upload gambar dia guna kereta BMW, dia cakap dia memperolehi RM 70.000 sebulan dengan bisnes MLM

Tapi yang bestnya,suatu hari budak MLM tu kantoi, dia rupanya kerja cleaner jer tu pun pakai motor EX5, bila siasat punya siasat rupanya budak tu baru nak cuba bisnes MLM,kereta BMW tu pun kereta BMW milik leader MLM yang promote MLM tu pada dia

aduh,dunia dunia…



Kategori: Uncategorized | google eats: , , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge