Blogger Diam Ubi Berisi….

Assallamualaikum…..  Apa khabar korang ? hari ini bertarikh 31 hb 5 2014, haha macam mana aku tahu sedangkan blog ini diupdate melalui scheduled post, haha..blog ini menyeramkan sebab setiap hari secara automatik terupdate sendiri, ok berbalik kepada topik blogger diam ubi berisi, oleh kerana aku antara jenis blogger yang teramat suka …

Uncategorized | 822 views

Apakah sebab hidung kerap berdarah

Assallamualaikum…..Kadangkala aku sering hilang punca kenapa sebab hidung kerap berdarah ,ini adalah pengalaman pahit aku sejak dari kecil,ketika usia aku 7 tahun lagi aku sering menghidapi masaalah hidung kerap berdarah, hal sebegini berlanjutan sehingga aku masuk ke tingkatan 2, ketika tingkatan 2 lah last sekali aku menghidap masalah hidung kerap berdarah ,tapi kira …

Uncategorized | 1,275 views

Jawapan Ainul Aisyah Tentang Isu Tidak Memakai Bra

Assallamualaikum… Korang kenal Ainul Aishah, kenal tak? Ainul Aishah pernah berlakon filem Histeria, Nana Tanjung dan Otai serta drama Bong. Ainul Aishah menggemparkan dunia hiburan malaysia dengan gosip dari wartawan hiburan tempatan bahawa Ainul Aishah lansung tak pakai bra sewaktu menghadiri majlis pelancaran drama Spa Qistina., wau hebat betul wartawan …

Uncategorized | 2,074 views

Gambar berani dan seksi siti saleha

Assallamualaikum…. Pernah tak korang tengok gambar bogel siti saleha ? sorry takde eh..aku pun tak pernah nak tengok pun heheh,tap pernahkan korang melihat gambar berani dan seksi siti saleha ? Dibawah ada tiga gambar berani dan seksi siti saleha yang dikutip dari satu sumber.. Muka dia cantik,tapi agak sosial..erm…tapi wajhnya …

Uncategorized | 12,209 views

Apa yang penting ketika messyuarat diadakan di kampung ?

Kemaskini 29 may 2014 : Peringatan ! harap maklum penulis  tidak pernah mention isi kandungan artikel ini kepada sesiapa, jangan terasa kerana penulis tidak pernah ganggu hidup anda Assallamualaikum dan salam sejahtera… Kali ini ishak hasimi ingin  membicarakan topik tentang apa yang penting ketika messyuarat diadakan di kampungSesuatu messyuarat diadakan bagi membincangkan …

Uncategorized | 788 views

Jom Tonton DI SEBALIK TABIR FILEM “ABANG LONG FADIL”

Assallamualaikum…. Korang nak ke pawagam 29 hb mei ni kan ? nak menonton satu satu filem hebat arahan syafiq yusof iaitu abang long fadil betul tak ? ok sebelum korang pergi ke pawagam 29 hb mei ni apa kata korang tonton dulu video DI SEBALIK TABIR FILEM “ABANG LONG FADIL …

Uncategorized | 1,504 views