Aksi budak zaman sekarang bercuti di lundu

Assallamualaikum….

Aksi budak zaman sekarang bercuti di lundu baru baru ini,erm seingat aku gambar aksi budak zaman sekarang ni gambar bercuti bulan 3 hari tu,hahah,pergi bercuti di lundu ni pun abang dan kakak ipar aku yang bawa,dia pergi bawak anak-anak dia yang tiga orang tu,al maklumlah cuti sekolah so gambar ni boleh dikira sebagai gambar aksi budak sekolah jugak lah yer ..

ok jom layan gambar-gambar yang aku tangkap ni,sorry arr no camera 360,gambar ni aku tangkap guna jala ikan eh silap ,tangkap guna kamera untuk tangkap gambar..hahah..faham bisa, tentang gambar-gambar lain tu termasuk gambar aku,gambar bapak aku,dan gambar seorang polis simpanan yang join kami orang sekali bercuti bukan dikira sebagai gambar aksi budak zaman sekarang,yang dimaksudkan hanyalah gambar anak saudara aku yang tiga orang tu heheh

ok jom  layan gambar-gambar tersebut….

Hahah,sebenarnya banyak lagi gambar yang aku ambik,yang aku kongsikan dekat sini,hanya yang ini,nanti berat pulak loading blog dibuatnya..ok bye…



Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge