Ini gambar sebenar ikan duyung asli pasti original

Assallamualaikum…..

Ada sesiapa yang nak melihat gambar ikan duyung asli original tak ? ni confirm bernanah korang melihat ikan duyung ni,bukan takat bernanah jer malah siap meleleh air liur korang melihat hahah

tapi gambar ikan duyung asli yang aku maksudkan bukan seperti dalam mitos dan lagenda macam gambar kat bawah ni…

Akan tetapi ikan duyung ni lebih asli dan confirm boleh korang jadikan bini,kalau duit berjuta dalam bank
ok ini dia….

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Hahah,kan betul gambar neelofa ni gambar ikan duyung asli,kenapa ? ada rasa nak ketuk kepala aku dengan penyapu ker ? ahahahh

salam satu malaysia



Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge