Agaknya begini eh perangai orang semenanjung waktu bulan ramadhan ?

Assallamualaikum

Legasi Kongsi Gelap Melayu 3, ni mana punya page milik orang orang melayu semenanjung ni yang suka sangat menghina kami orang sarawak,para blogger semenanjung pun sokong diorang ni jugak ker ? takdepun blogger semenanjung yag nak ambik tahu pasal isu ni ? agaknya korang ni pun menyokong apa yang admin ni kata,bulan ramadhan ni wei jangan nak suka hati buat menda yang mendatangkan sakit hati

Aku take print screen status page ni malam tadi,sewaktu syok syok online facebook, admin page ni rilek jer buat statmen macam ni dekat page dia time bulan ramadhan ni,agaknya macam ni lah perangai korang yang mak bapak korang didik sejak dari kecil eh ?

Kita sesama islam tak baik buat macam ni weh,apa ? hanya orang melayu semenanung sahaja yang islam ker ? yang kat sarawak ni bukan ?

aku hairan setiap kali orang sarawak kena hina,blogger dari semenanjung berdiam diri seolah menyokong apa yang dibuat, sekurang-kurangnya mereka buat artikel di blog bagi memperbetulkan keadaan yang diorang dekat semenanjung tak macam tu

Pihak SKMM ada ambik tindakan tak ? rasanya tidak kalau psal UMNO laju jer diorang bertindak,kalau pasal politik ke apa memang laju pihak SKMM ni,tapi pasal hal macam ni lembab, seolah-olah tak nak bertindak

Kalau macam ni jenis perangai korang,memang rosaklah korang kat sana…

selamat berpuasa….



Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge