Perkara yang aku tak suka tentang wanita yang bergelar kekasih

Assallamualaikum…………..

Apa yang korang tak suka tentang kekasih korang,eh maaf aku ni memang blogger syok sendiri seperti yang dilabelkan oleh beberapa blogger dari semenanjung,sebab tu tak ada komen sangat kat blog ni,aku ni jenis syok sendiri kalau bab menulis ni,menulis blog bukan ada orang baca pun,bukan ada orang komen pun. ala biarkanlah, nak blogwalking ? tak payah kalau blogger sarawak sekarang memang kena pandang hina oleh blogger kat semenanjung sana, biarkanlah sebab kami blogger sarawak ni blogger yang duduk menaip atas pokok kan ? betul tak ?

Ok berbalik kepada tajuk,Perkara yang aku tak suka tentang wanita yang bergelar kekasih,aku paling tak suka jenis wanita yang aktif update status facebook untuk dijadikan kekasih,kenapa ? ok nanti kata bawah nanti aku akan ceritakan kenapa

Perkara yang aku tak suka tentang wanita yang bergelar kekasih

  1. Bangang = diri tak tahu apa apa macam pelacur dibawah tempurung
  2. Tak matang 
  3. Tak tahu malu
  4. Suka pakai seksi (ye ker kau tak suka wahai ishak ?)
  5. Suka cakap hubungan dia dengan kita kat facebook, kalau dia ada masaalah dengan kita pun dia tulis dekat facebook,hal private yang kita cakap dengan dia melalui telefon pun dia tulis dekat facebook,nak bagitahu semua orang le tu
  6. Suka mintak beli yang bukan-bukan,padahal belum sah jadi bini kita
  7. Pisau cukur
  8. Bercinta dengan kita sekadar nak menunjuk
  9. Janda ( bekas bini orang) yang macam ni memang aku elakan sekarang, sebab aku dah serik dengan mereka yang kategori ni
Ok hanya yang ni jer aku nak kongsi hahaha..
salam 1 malaysia



Kategori: Uncategorized | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge