Service Ghostkan Sim Kad 1 Malaysia

Assallamualaikum……

Service ghostkan sim kad 1 malaysia, ramai kat malaysia ni yang nak internet free kan ? ramai yang nak ghostkan sim kad milik mereka, kebanyakan punca rakyat malaysia yang nak internet free adalah disebabkan kadar caj bandwith yang cukup mahal oleh internet provider tempatan seperti celcom,digi,dan maxis ,untuk kadar berapa kadar bandwith yang pihak celcom kenakan korang boleh rujuk sini senarai harga bandwith celcom

Ramai yang mengeluh bahawa data 1 GB yang disediakan oleh pihak internet provider terutamanya celcom memang tidak mencukupi lansung,apatah lagi sekarang ni zaman dah berubah,kebanyakan sistem yang ada laman sesawang terutamanya facebook,twitter,youtube dan lain-lain telah dinaik taraf dimana ianya boleh menyebabkan data internet 1 GB yang diguna oleh pengguna internet dimalaysia tidak mencukupi..

Tahukah korang ? dengan 1 GB apa yang korang boleh akses ? kalau untuk melayari internet dalam smartphone android boleh lah, itupun bukak facebook,twitter semua guna opera mini

Ok berapa kadar data yang korang guna untuk akses sesuatu laman sesawang ?

Facebook = 300 mb,kalau friend korang banyak sampai 2,4 ribu orang memang tak cukup beb

Twitter = 200 mb kalau follower cecah ribu raban takde hal,maybe kita sendiri tak follow orang, tapi kalau kita follow sehingga 1,000 orang ? tambahan lagi dalam masa yang sama 500 dari 1,000 orang tadi tweetkan gambar di status masing-masing ,habis data kita

Youtube = 1 GB tidak cukup, mana-mana yang jenis suka menonton hiburan dalam youtube sebab dah bosan dengan astro, 1 GB data yang diberi tidak cukup, 1 GB data yang digunakan hanya boleh menonton 5 video yang berkualiti HD, untuk hiburan kalau setakat nak menonton video yang agak kabur baik tak payah, itu pun 1 GB kalau yang jenos kaki video hanya boleh habis dalam masa setengah hari saja

Ok berleter panjang pulak aku,Service Ghostkan Sim Kad 1 Malaysia, sebenarnya kerja ghostkan sim kad ni adalah satu trick dimana orang yang menyediakan service ini akan hack sim kad yang sedia ada,kemudian menukar beberapa coding aturcara yang terdapat pada sim kad itu agar sim kad itu boleh mengakses dan membuat sambungan internet secara percuma

Aku pernah meminjam sim kad yang boleh akses internet secara percuma,milik seseorang pada beberapa minggu yang lalu,tetapi sim kad tersebut tidak pernah dighostkan, cuma orang itu hanya melanggan internet daily untuk 1 hari sahaja kemudian esok dan lusa dan sampai setahun sim tersebut masih boleh mengakses internet secara percuma,malahan internet yang diakses lebih laju daripada biasa

Aku yang pada mulanya agak hairan bagaimana sim tersebut boleh dapat internet secara percuma mula berpikir dan meneliti, mula-mula aku akses laman blog aku ni ishakhasimi.com aku semak iklan adsense yang terdapat pada blog ini ( sekarang ni iklan adsense aku dah remove) aku terkejut melihat ilan tersebut dipaparkan dalam bahasa cina, biasanya kalau kedudukan ip kita dimalaysia, kemungkinan iklan yang dipaparkan terdapat dalam bahasa malaysia atau bahasa inggeris,namun pelik iklan yang dipaparkan menggunakan bahasa cina

Aku mula mencari punca ip adress internet percuma tersebut, sekali lagi aku terkejut ip adress tersebut dikesan di negara china dan disambung pada server disana, hairan dan cukup hairan

Service Ghostkan Sim Kad 1 Malaysia, aku ada dengartentang service ni,ada pihak memberi jaminan yang pihak internet provider seperti celcom tidak akan dapat mengesan sebarang sambungan internet secara percuma ini sebab,internet percuma ini tidak disambungkan kepada server milik celcom eh iye ker ?

Harga untuk Service Ghostkan Sim Kad 1 Malaysia, ni aku dengar sampai harga RM 200, tapi baru baru ni aku lihat ada iklan di facebook Service Ghostkan Sim Kad 1 Malaysia hanya berharga RM 70 termasuk 50 hari jaminan pulangan wang jika Service Ghostkan Sim Kad 1 Malaysia itu tidak berjaya untuk membuat sambungan internet secara percuma.

salam 1 malaysia



Kategori: Uncategorized | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge