Siapakah Gadis Yang Bergambar Dengan Huza Tahir

Assallamualaikum…..

Kekasih huza tahir,huza tahir celaru

Siapakah gadis yang bergambar dengan Huza Tahir ini ? , peminat Lagu Celaru nyanyian Huza Tahir mungkin tertanya-tanya siapakah gadis cantik ini ? ok buat peminat lagu Celaru dan peminat Huza Tahir yang sebenarnya DRAGON BALL ADA TUJUH BIJI SEMUANYA, eh silap yang sebenarnya gadis cantik yang bergambar dengan Huza tahir ini adalah Haifa, Haifa adalah model bagi video klip lagu Celaru yang bakal dilancarkan tidak lama lagi setelah proses pengambaran dan editing semua siap

Gambar Huza Tahir dengan Haifa ni aku cilok dari facebook Huza Tahir sendiri,manakala gambar yang ada dekat bawah ni adalah gambar yang Huza Tahir sendiri hantar pada aku melalui facebook messeger, setelah aku mintak dekat dia melalui we chat
Gambar ini ditangkap ketika pengambaran video klip Celaru baru-baru ini
kekasih huza tahir, gambar huza tahir, pengambaran video klip celaru, celaru huza tahir

Gambar kat atas ni dari segi cinematografi dia,dah macam dalam video klip orang putih jer aku tengok

kekasih huza tahir, gambar huza tahir, pengambaran video klip celaru, celaru huza tahir

kekasih huza tahir, gambar huza tahir, pengambaran video klip celaru, celaru huza tahir

Ok setelah melihar gambar tersebut,mungkin korang tak sabar nak menonton video klip Celaru yang bakal dilancarkan nanti…
Salam 1 malaysia



Kategori: Uncategorized | google eats: , , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge