Fakta 10 kelebihan Lelaki yang di sukai oleh Wanita

Assallamualaikum….selamat berpuasa


Fakta 10 kelebihan Lelaki yang di sukai oleh Wanita 

Kebiasaannya kelebihan seorang lelaki tidak hanya dinilai dari penampilan fizikalnya saja. Sebab beberapa kelebihan dari lelaki berikut ini kebanyakan adalah sifat serta tingkah laku mereka yang digilai para wanita, yang kadangkala ada wanita yang sanggup setia demi cintanya terhadap lelaki tersebut

Ok kali ini ishakhasimi.com ingin berkongsi 10 kelebihan lelaki yang disukai oleh para wanita

fakta lelaki yang disukai wanita, 10 kelebihan lelaki, kelebihan seorang lelaki,

10 kelebihan Lelaki yang di sukai oleh Wanita 

1. Kuat – Kesukaran wanita untuk membuka botol air minuman atau tidak mampu membawa barang besar dan berat. Akan tetapi lelaki mampu melakukannya semua itu dan membuatnya semakin disukai wanita.

2. Menghiburkan – Korang kena tahu bahawa ketawa adalah ubat terbaik di dunia dan para lelaki harus berusaha untuk membuatkan pasangannya terhibur. Entah jika itu sebuah  jenaka yang lucu, bodoh, atau tidak masuk akal, wanita memang suka lelaki yang mampu menghibur mereka.

3. Lengan – Wanita juga suka dipeluk dan dibelai manja, terutama oleh para lelaki yang memang mempunyai lengan kuat untuk memeluk pasangannya. Saat dipeluk, wanita merasa senang sekaligus terasa selamat di sisi lelaki.

4. Jujur – Tidak seperti wanita yang kadangkala selalu berputar belit untuk menjelaskan sesuatu, lelaki lebih jujur ​​dan memahami. Itulah salah satu kelebihan mereka yang disukai wanita.

5. Suka berjenaka – Bukan hanya boleh menghiburkan pasangannya, lelaki yang punya suka berjenaka  juga amat menarik bagi wanita. Sebab dalam keadaan apapun dan di mana saja, lelaki yang suka berjenaka akan selalu punya cara untuk membuat jenaka.

6. Perilaku positif – Masalah di pejabat, bertengkar dengan sahabat, atau suasana hati yang merosot gara-gara haid selalu boleh dipandang positif oleh para lelaki. Hal itu akhirnya membuat wanita menyukai mereka

.
7. Ringan tangan Lelaki akan dengan senang hati membantu orang lain tanpa ganjaran apapun. Kelebihan tersebut jelas akan membuat seorang lelaki semakin disukai oleh wanita.

8. Terbuka – Hampir tidak ada lelaki di dunia ini yang menolak jika diajak untuk cuba hal yang baru. Itulah kelebihan dari mereka, fikiran lelaki selalu terbuka dan dapat  menerima hal-hal baru. itu pun amat disukai Wanita .

9. Cool – Wanita sering mengeluh dan mempertikaikan perkara remeh, tetapi lelaki kebanyakan bersikap sebaliknya. Beberapa orang mungkin membenci sifat cool lelaki, tetapi banyak juga wanita yang suka.

10. Ambil peduli – Seorang lelaki tahu bila harus menghibur, menasihati, atau bahkan menegur dengan keras jika pasangannya melakukan kesalahan. Kepedulian lelaki tentu membuat wanita menyukai mereka.

Sekian..untuk perkongsian kali ni….

sumber asal : Kelebihan pria yang disukai wanita di terjemah dan diubah suai isi kandungan oleh ishakhasimi.com

selamat berpuasaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge