Saya sayang neelofa tapi saya benci blogger ni

Assallamualaikum…..

Saya sayang neelofa tapi saya benci dengan blogger ni, adakah ishak bakal merampas neelofa dari mana-mana lelaki yang idamkan neelofa ? ini adalah contoh entri yang penuh skema,poyo lagi menakutkan serta menyeramkan

Sekitar Kunjungan Idulfitri Neelofa kepada YB Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat

Of course lah saya sayang neelofa, kan neelofa dah single ? meh arr siapa cepat dia dapat wahahaha, yep siapa tak sayang dengan artis yang kita minat kan ? lebih lebih lagi artis ni jenis dah berubah jadi lebih baekk, bertudung tak pakai seksi membuatkan kelakian saya tergugat…

Dalam sayang sayang tu rasa sakit hati pun ada juga, tapi boleh dikatakan yang saya amat membenci seorang blogger ni kenapa eh ? baru-baru ni saya ada nampak satu tajuk artikel yang begitu menarik yang di auto ping di laman web kartikel tajuk artikel tu Sekitar Kunjungan Idulfitri Neelofa kepada YB Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat lepas klik saya tak boleh nak baca

lihat print screen kat bawah ni

Bukan apa saya benci betul dengan perangai blogger macam ni, tahulah nak dapat liker untuk facebook dia,tapi kalau boleh buatlah button close untuk pop up facebook like page macam ni, geram betul orang nak tengok gambar Sekitar Kunjungan Idulfitri Neelofa kepada YB Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat terus takde mood, dah lah saya ni minat neelofa, kecik hati saya tauuuu….

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Cerita artis | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge