Agaknya perempuan ini suka buah dadanya dibelai oleh seekor kucing

Assallamualaikum….

Kadangkala ada sesetengah dari wanita tanpa tapisan mengupdate status di laman sosial facebook, yang ni lagi hebat,sampai kucing peliharaan dia korek bra dan hisap nipple dia pun dia nak share dekat facebook, entah macammana print sreen ini telah tersebar secara meluas di facebook

Pandangan saya, kalau boleh bab hisap hisap buah dada ni,kalau boleh janganlah sampai di share dekat facebook, malu lah woiit, walaupun yang hisap tu adalah seekor kucing,kalau kucing tu hisap puting mak kucing tu tak apalah dia cakap macam tu, tapi kucing tu hisap puting buah dada dia,alahai malu malu…

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Perkara Viral, Perkongsian |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge