Bagaimana cara untuk membuat duit palsu ?

Bagaimana cara untuk membuat duit palsu ? | tajuk artikel sebegini berkemungkinan boleh mencetuskan kontroversi sebab saya syak kebanyakan dari mereka yang mencari kata kunci cara untuk untuk membuat duit palsu adalah mereka yang dari kalangan penjenayah atau keturunan penjenayah.

Sebab ? Mereka memang mencari cara-cara untuk membuat duit palsu di google sebab wang kertas negara malaysia memang agak sukar untuk dipalsukan masa ini, lihat betapa bijaknya kerajaan malaysia untuk menyelamatkan nilai mata wang kita dari ancaman penjenayah-penjenayah mata wang ini ?

Dulu wang kertas RM 1 berwarna biru memang senang untuk dipalsukan,dan sekarang wang kertas tersebut dibuat dalam bentuk plastik agar sukar untuk dipalsukan,kalau ia pun dapat dipalsukan kita boleh melihat perbezaan yang sungguh ketara antara wang kertas asli dengan wang kertas palsu.

Sekian sahaja artikel bagaimana cara untuk membuat wang kertas palsu dari saya…

Langgan rss blog ini secara percumaKategori: Ulasan Saya |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge