Bintang pada selipar ini menyerupai bintang pada bendera zionis

Assallamualikum…..

Mungkin korang yang pernah membeli selipar jenis ini memang tidak perasan tentang bintang yang menyerupai bintang pada bendera zionis yang terdapat pada selipar berjenama star polo ni, ok untuk pengetahuan selipar ini milik kawan saya,katanya selipar ini dibeli di kuching,saya pada mulanya ketika melihat selipar ini saya memang tidak perasan tentang logo polo star polo yang terdapat pada selipar ini namun setelah diteliti bintang pada logo itu agak pelik dan ianya menyerupai bintang pada bendera zionis a.k.a bendera negara israel

Ok pertama kali cuba korang lihat dulu bintang yang ada pada logo selipar star polo ini

Dan korang cuba buat perbezaan dengan bendera negara israel melalui gambar dibawah

Adakah saya tersalah lihat,rabun dan sebagainya ? atau bintang itu adalah bintang biasa ? apa pendapat korang nak boikot selipar ni ? 

Ok dari pendapat saya baik tak payah nak buat kerja bodoh, selipar je pun, lagi pun jenama star polo ni kira clone brand, kita beli pun selipar ni  boleh dikira sebagai protes kita kat negara israel, iyalah lagi pun ianya dipakai di kaki  dan ia bermaksud sebagai simbolik kita memijak negara israel tu
Ingat ! kalau tak mampu boikot 50% kita boikot 10% pun jadi
Apa pendapat korang ????

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Berita, Perkongsian |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge