Gambar aksi budak sekolah bercium di pagi raya

Assallamualaikum….

Gambar aksi budak sekolah bercium di pagi raya | tak faham saya apa yang budak sekolah sekarang ni nak sebenarnya ? Ambik gambar macam laki bini,tapi ni dah lebih dari laki bini, laki bini pun takde bergambar sambil buat aksi cium mulut lepas tu upload ke facebook

Kalau nak sangat ambik gambar aksi budak sekolah bercium di pagi raya macam ni ambik lah sampai 500 keping sekali pun,kita orang tak kisah pun, tapi kalau boleh jangan diupload ke facebook,instagram,we chat atau apa sekalipun. Sebab seluruh malaysia dah kutuk gambar aksi budak sekolah bercium di pagi raya ni.

Yang malu nanti mak bapak kamu juga, eh anak siapa tu ? Bukan anak engkau ke ? Kau tak tahu nak didik anak ke ? Perkataan macam ni selalu orang kita akan tanya dan kata pada mak bapak budak tu

so bak kata pepatah :

terlajak perahu boleh diundur tapi terlajak upload gambar panas ke media sosia,ko delete macanana pun oranp dah sebarkan

….

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Perkongsian |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge