Link artikel bagaimana cara untuk buat duit palsu dipadam

Link artikel bagaimana cara nak buat duit palsu telah dipadam dari dua buah group blogger di facebook. Perkara macam ni membuat aku rasa nak gelak pun pun ada,tapi aku hanya mampu tersenyum lebar

Kadang kala nak sebut manusia macam ni seperti berekor macam anjing pun tak sampai hati tapi apakan daya, jenis blogger macam aku memang jenis sampai hati,anjing pun kadangkala pandai menilai berbanding dengan manusia seperti seperti yang ada akal dan otak tapi kedua-dua akal dan otak mereka disimpan dalam ditempat lain,otak disimpan dalam spender busuk milik mereka dan akal pula diletak dalam kasut yang mereka selalu pakai tapi kasut tu mereka lupa basuh untuk sebulan,begitulah perempumaan terhadap manusia macam ni

Kalau bab menyalak orang orang lain memang no 1 manusia macam ni,takpelah aku redha jer dengan manusia macam ni yang sememangnya suka baca tajuk sahaja tapi tidak suka baca isi kandungan,sebab mereka ini lebih layak diumpamakan dengan animal,tapi kalau anjing dan kambing ada blog ada dan ada group sendiri pun mereka masih lagi dapat membaca berbanding dengan manusia macam ni

Aku tersenyum lebar apabila link artikel bagaimana cara untuk buat duit palsu itu dipadam dari group tersebut, seekor dari mereka hanya memadam link tersebut dari group miliknya,dan seekor darinya telah memadam link artikel tersebut dan ban terus aku dari group tersebut

Takpe aku hanya mampu tersenyum lebar,aku hanya cakap dalam hati,ishak please bawak bersabar dan kesabaran aku hampir hilang bila terpaksa menyamakan mereka ini seperti ada ekor,kalau ikutkan hati memang teringin nak terus direct nama mereka disini,tapi apakan daya blog ini bukan blog popular yang mendapat perhatian ramai pun.

Hem takpelah,sabar itu penting…,aku baru perasan patutlah ramai blogger sarawak yang terpaksa low profile dan tidak menonjolkan mereka blogger dari sarawak,hanya aku sorang je yang bodoh letak nama “aku blogger sarawak” pada blog, sebab aku baru perasan 70% dari 100% blogger semenanjung memang cukup anti dengan blogger dari sarawak…

Erm aku mampu tersenyum lebar

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Personal, Ulasan Saya | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge