Pendapatan RM 50,000 sebulan dengan blog

Assallamualaikum…

Bla..bla..bla..pendapatan Rm 50,000 sebulan dengan blog, wau satu jumlah yang tak terkira,gaji kerja sebagai cikgu pun tak dapat sebanyak tu betul tak ?

Siapa blogger yang sering dapat RM 50,000 sebulan dengan blog tu ? tak kenal pun,tapi yang penting beliau seorang blogger melayu. dan yang paling aku suka beliau ni jenis blogger low profile,dan paling penting lagi bukan jenis blogger ayam,bukan blogger cap ayam sebab blogger cap ayam lebih mulia dari blogger ayam,blogger ayam ni kalau bertelur sebijik riuh sekampung, baru dapat RM 13,000 setahun dah berlagak bagai,menunjuk dekat facebook yang dia dapat itu ini dan macam-macam lagi.

Beliau tidak mahu namanya didedahkan,yelah kalau dah nama low profile memang macam tu,dan yang paling aku kagum dengan beliau,beliau hanya mendedahkan apa yang beliau dapat kepada orang yang beliau percaya saja,sebab nanti beliau tak nak nama beliau didedahkan kepada umum.

Taktik blogger macam ni memang bijak, beliau buat banyak blog yang menjadikan beliau mendapat pendapatan RM 50,000 dan lebih dengan platform blog,dan beliau buat satu blog umum yang tidak popular hanya untuk menghilangkan boring,blog lain berbahasa inggeris dan blog umum berbahasa melayu tapi tidak popular,taktik untuk menjadikan diri sebagai blogger low profile macam ni memang bijak..

Orang macam ni aku jadikan sebagai idola,sebab jenis low profile,kalau blogger ayam memang aku tak nak jadikan idola,macam sampah jer..

Eh ishak,berapa kau dapat dengan hasil blogging ? Erm er er,takde dapat apa-apa,aku pasang iklan tu pun bertujuan untuk hiaskan blog dari nampak kosong takde apa-apa,kalau nak duit dari blog,blog ke laut macam ni macam mana nak dapat duit,sebab blog aku ni bukan jenis top pun haha betul tak ?.

Tapi berblog ni memang seronok,serius seronok..

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Perkongsian | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge