Jom Kenali Sara Ali (Maaf ika aku tak sempurna)

Assallamulaikum…. Layan dah,dengan Drama maaf jika aku tak sempurna ? maaf saya hanya berkongsi pasal sinopsis maaf jika aku tak sempurna hari tu,tapi nak layan memanjang cerita ni memang tak nak lah, puncanya ? puncanya adalah fahrin ahmad,sebab bagi saya fahrin ahmad tidak sesuai untuk memegang watak suami kepada watak …

Cerita artis, Perkongsian | 3,465 views

Muat Turun Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2014

Assallamulaikum …. Kepada adik-adik yang nak ambik peperiksaan SPM 2014 tu jadual waktu peperiksaan SPM (Sijil Pelajaran Malaysia) 2014 telahpun dikeluarkan oleh Lembaga Peperiksaan, Kementerian Peperiksaan Malaysia. Peperiksaan bertulis SPM tahun 2014 dijangka bermula pada Isnin, 3 November 2014 dan berakhir pada 3 Disember 2014 kalau tiada kertas soalan bocor …

Perkongsian | 1,105 views

Segment blogwalking bersama bazliaamoza.com

Assallamualaikum…. Hari ini saya nak promote satu segment blogwaking bersama bazlia amoza kepada anda yang teringin tercari-cari segment segment blogwalking untuk membina persahabatan blog,dan backlink,segmen blogwalking seperti ini yang harus anda sertai Selain itu blogger bazila amoza ada menyediakan “SPECIAL GIFT” kepada 3 bolgger yang berjaya menarik perhatian blogger bazila amoza …

Personal | 1,048 views

Bila senang kawan lupakan kawan

Kredit to : amizzat. Assallamualaikum… Pernah dengar ? bila senang kawan lupakan kawan ? bila kawan kita dalam kesusahan dia minta bantuan kita,kita tolong dia tanpa mengharapkan 1 sen pun dari dia,tapi bila dia dah senang dengan mudah dia melupakan kita Perkara sebegini sering berlaku,bukan sekali malah berkali-kali saya antara orang …

Perkongsian, Personal | 8,653 views

Azmin Ali Sah Menteri Besar Selangor Esok

Assallamulaikum….. Yes ! dah tahu mengenai siapakah yang akan dilantik dan bakal bergelar Menteri Besar Selangor dah pun terjawab. dengan ini disahkan Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Mohamed Azmin Ali dilantik akan menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, berkuatkuasa esok hari Menurut Setiausaha Sulit Sultan Selangor Datuk Mohamad Munir …

Berita | 1,026 views

Apa yang menarik pada photoshop style ?

Assallamulaikum…. Sebelum anda membaca selanjutnya tentang apa yang menarik pada photoshop style  saya ingin memberitahu kepada pencari-pencari gambar bogel selena gomez di luar sana yang blog saya ini tidak menerbitkan apa-apa artikel yang ada gambar bogel selena gomez tanpa bra dan sebagainya,dan sekali lagi saya bermohon maaf yang blog ini tidak …

Photoshop | 1,186 views