Berhijab tapi gambar bogel ada di twitter

Assallamualaikum…salam jumaat

Korang ada dengar pasal seorang gadis yang bukan main lagi berhijab macam ustazah,tapi dalam twitter dia share gambar bogel dia pulak

Tak faham dengan orang macam ni,buat malu melayu dan islam je,saya ada lihat gambar dia kat beberapa buah blog,saya nak download dan upload ke blog ni pun tak boleh dah sebab data celcom saya 2GB untuk sebulan yang saya ambil hari tu dah habis,maka tak dapatlah saya nak update guna netbook,saya hanya update guna smartphone samsung je ni huhu

Yang saya tak faham,kenapa bangga sangat dia nak tunjuk gambar bogel dia kat twitter ? adakah letak gambar bogel sendiri kat laman sosial adalah satu trend sekarang ni ? kalau ya pun gian sangat nak berbogel,sila berbogel dalam rumah dan tak payah nak ambik gambar letak kat twitter

Rasanya perempuan tu dah jauh terpesong kot,sebab tu ada orang kata, jangan pikir buah yang nampak elok di dalamnya tiada ulat

Sekian

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Personal, Ulasan Saya |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge