Jom Kenali Sara Ali (Maaf ika aku tak sempurna)

Assallamulaikum….

Layan dah,dengan Drama maaf jika aku tak sempurna ? maaf saya hanya berkongsi pasal sinopsis maaf jika aku tak sempurna hari tu,tapi nak layan memanjang cerita ni memang tak nak lah, puncanya ? puncanya adalah fahrin ahmad,sebab bagi saya fahrin ahmad tidak sesuai untuk memegang watak suami kepada watak mel dalam drama maaf jika aku tak sempurna ni,

Sebab bagi saya fahrin ahmad lebih sesuai bawak watak gangster,watak antagonis ataupun sebagai pembawa watak badut sarkas,paling cikai pun fahrin ahmad bawak watak pokok jer,lakonan fahrin ahmad dalam drama ni,tak natural lansung berbanding zul arifin yang lebih bersahaja dalam menjayakan sesuatu watak dalam drama rindu awak 200%

Ok ok saya tahu ada yang marah sebab saya berleter panjang sangat,ok kenal siapa sara ali ? ala sara ali adalah pemegang watak mel dalam drama maaf jika aku tak sempurna,gadis comel,cantik dan cute ni lebih sesuai jadi girlfriend saya bukan baru dalam arena seni tanah air,namun nama dia tak menonjol sangat berbanding fahrin ahmad

Ok ini dia Biodata  Sara Ali Pelakon Drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna

Nama penuh: Siti Sarah Binti  Hairi Ali

Nama Popular : Sara Ali

Tarikh lahir: 11 Oktober 1990

Umur :  24 tahun (2014)

Tempat lahir: Batu Pahat, Johor

Pendidikan :  Pelajar jurusan seni bina Lim Kok Wing

Profile Rasmi Facebook Sara Ali:  www.facebook.com/HeySaraAli

Profil Rasmi Intsgram Sara Ali : instagram/sararitory

Profil Rasmi Twitter Sara Ali :  https://twitter.com/HeySaraAli

Drama & Filem yang Sara Ali pernah terlibat : Kami Histeria, Sesuatu Yang Tertinggal, Songlap, Penunggu Istana dan Nur Kasih The Movie

sekian untuk perkongsian cerita artis kali ini….

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Cerita artis, Perkongsian |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge