Gambar selfie bahaya sebelum aidiladha

Assallamualaikum…..

Gambar selfie bahaya,tapi sebenarnya tidak bahaya,cuma saja je nak bagi tajuk gempak,haha gambar selfie bahaya seorang blogger macam saya ni,aduhai bahaya ker ? saja nak tunjuk muka tak hensem kat blog,mana tahu ada awek berkenan kah kah

gambar ni diambil sehari sebelum hari raya aidiladha hari tu, gambar selfie ini diambil guna smartphone oppo milik kawan sekampung, so ni kira gambar selfie oppo lah yer hehhe

aksi budak sekolah agama

aksi budak sekolah agama

Rasanya ada yang belum pernah melihat wajah sebenar blogger ishakhasimi.com yang tak hensem ni,yang baju merah tu adalah saya,umur dah nak masuk 28 tapi muka masih macam baby face lagi,aduhai..puncanya suka sangat cukur misai dan janggut,sebab tak nak macam bapak orang,nanti takde awek yang nak huhu

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Personal |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge