Jadi punca orang sakit kepala jer

Assallamualaikum…

Heran saya,ada saja permasaalahan yang menjadi punca saya sakit kepala sampaikan saya sendiri buntu memikirkanya,pagi-pagi ni saya log in blog dan update walaupun saya dah set pos berjadual untuk blog ni,tapi nak update gak pukul 5.00 pagi camnie.

Orang cakap nak tolong kita,tapi setakat tolong guna air liur saja buat apa, menambahkan lagi punca sakit kepala, lebih-lebih lagi yang cakap seolah-olah benda tu senang,macam dia dah pernah buat,entah kalau dia buat memang dia mati sebab tak tahan akibat terlalu tertekan. Dia tak rasa bagaimana susah orang buat,dan orang dah buat seperti apa dia cadangkan tu.impaknya tak menguntungkan,rugi dan buang masa.

Orang cakap,kau tak berusaha..,usaha setengah nyawa dah ni,rasa nak mampus ada juga

Ok fine,saya dah buntu, kepala saya memang betul-betul sakit sekarang ni,kadangkala rasa mual pun ada,ada yang faham ? bab tolong menolong ni memang banyak yang tolong pakai air liur,lebih-lebih saudara sendiri

Ok kiasan saya,dari habis study hujung tahun 2008,orang lain pertengahan 2009 dah broom-broom,saya masih tercongok merenung nasib. saudara sendiri yang patut tolong,memang tahu kawasan zon industri memang tak pernah nak bawak kesana. Sampaikan yang saudara sendiri cadangkan ,tu kedai makan yang tak jauh dari area rumah dia,untuk buat apa ? Keadaan kesihatan saya tidak mengizinkan untuk saya berdiri,aduh tak faham betul saudara sendiri ni.

Zon industri,bukan buat benda sampai angkat barang sampai 600 kilo seorang,yang saya hairan kenapa mereka nak saya berada di zon kedai makan berbanding dengan zon industri ?

Ok yang tak faham bahasa kiasan saya ni pun takpe,tapi biar saya kata pada anda,kalau suatu hari nanti saya tiada lagi di dunia ,minta tolong jaga blog saya ni :'(

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Personal |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge