Pendedahan Siapa Sebenarnya Blogger Lavender Mummy

Assallamulaikum….

Lama tak dengar nama Blogger Lavender Mummy, dulu pun kecoh nama dia naik pasal tipu dan memperdaya blogger-blogger terkenal,sampaikan ada blogger yang sanggup melabur ratusan ribu ringgit kerana kelicikanya

Kali ini saya ingin bawakan secara eklusif siapa sebenarnya Blogger Lavender Mummy ni,bagaimanakah rupa mukanya ? adakah seperti neelofa ? ish tidak tapi…teet kembali selepas ini heheh

Ok pada tahun ini nama  Blogger Lavender Mummy sekali lagi naik apabila dia menggunakan nama Ustaz Kazim Elias bagi memperdayakan mangsanya,lihat gambar dibawah

(klik pada gambar untuk besarkan)

Blogger dikenali Lavender Mummy bakal berhadapan sekali lagi dengan laporan polis yang dilaporkan akan dibuat oleh pihak Ustaz Kazim Elias.

Daripada apa yang disebarkan dan ditulis di fanpage Ustza Kazim Elias, blogger yang dikenali sebagai Lavender Mummy telah dengan secara sengajanya melakukan satu promosi tanpa kebenaran berkaitan pengembaraan Cruise bersama Ustaz Kazim Elias yang diusahakan oleh IntraTama Travel Consultant and Tours (M) Sdn. Bhd.

Ok untuk pengetahuan semua Blogger Lavender Mummy ni dikenal pasti dengan nama sebenar sebagai NURZUSILAWATI BINTI NADZRI dan merupakan pemegang akaun Maybank 13020123175521

Siapa sebenarnya blogger lavender mummy

Ada pihak yang berjaya mendedahkan kad pengenalan milik Blogger Penipu Lavender Mummy ini,dan ini adalah indentiti sebenar blogger ini

Lihat pulak gambar beliau kat bawah ni,memang tak padan dengan kecik menipu jer kerja hish…

Sebelum tu untuk pengetahuan anda Lavender Mummy juga dikenali juga mempunyai nama samaran sebagai Isabella Azry, Mahligai Gading, Issabella Cute

Sebab Blogger Lavender Mummy sebelum ini pernah menggunakan nama Isabella Azry, Mahligai Gading dan Issabella Cute. Beliau dah menipu ramai orang dalam pelbagai program rekaan sejak dari tahun 2011 lagi.

Kecik besar,kecik besar je saya tengok blogger lavender mummy ni hish,memalukan seluruh blogger malaysia jer…

kredit gambar asal : blog miazarraannur  dan gambar diedit semula untuk kesesuaian blog ishakhasimi.com

Langgan rss blog ini secara percuma



Kategori: Perkongsian | google eats:

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge