Tonton Drama Hati Perempuan Episod 1 Hingga Episod Akhir

Assallamulaikum… Bagaimana nak tonton drama hati perempuan online ? sebelum tu biarlah aku berleter kejap boleh ? Drama hati perempuan , adalah drama yang trending sekarang ni, mana tidaknya untuk biodata pelakon wanita dalam drama hati perempuan tersebut iaitu mia ahmad saja dah mencapai 7000 lebih views, manakala untuk pelakon …

Drama | 7,752 views

Bila Lavender Mummy Kantoi Lagi

Assallamualaikum.. Hah sudah,lavender mummy kantoi lagi, kali ni betul ke dia lavender mummy wallahuallam, tapi cara gayanya menampakkan dia adalah lavender mummy Semalam panas dekat facebook yang si lavender mummy ni telah dikantoikan oleh blogger lekat lekit, boleh baca entri dekat blog lekat lekit yang bertajuk rupanya blogger puaka ni …

Personal | 3,164 views
mawar rashid twitter,mawar rashid facebook,mawar rashid instagram,mawar rashid biodata,mawar rashid tak tahu gst,mawar rashid bodoh,mawar rashid cantik tapi bodoh,mawar rashid kemalangan,mawar rashid seksi,mawar rashid video temuramah,mawar rashid parut ,mawar rashid keek,mawar rashid dewi remaja,mawar rashid accident,mawar rashid blog,mawar rashid boyfriend,mawar rashid bio,mawar rashid berparut,mawar rashid sampah remaja kl,mawar rashid harlem shake,mawar rashid siapa,siapa mawar rashid,mawar rashid boyfriend

Biodata Dewi Remaja Tak Tahu GST ,Mawar Rashid

Nama Mawar Rashid finalis dewi remaja ,berjaya trending dan popular sekelip mata hanya dengan satu video temuramah mengenai GST baru-baru ini oleh satu rancangan hiburan astro iaitu HLIVE ramai dikalangan netizen malaysia yang sakit jiwanya mengkritik gadis ini, harapkan muka cantik tapi,tapi tiada ilmu dan itu kritikan yang diberikan kepada Mawar Rashid …

Biografi, Cerita artis | 19,561 views

Siapa cakap baju renang muslimah tutup aurat ?

Assallamualaikum… Baju renang muslimah,siapa cakap baju renang muslimah ni betul-betul menutup aurat sila angkat tangan ? Apa beza baju renang muslimah ni dengan baju renang biasa yang orang putih pakai tu ? tak ada beza pun yang pasti kedua-dua nya pun sama jer tarafnya Artikel ni bukan nak tunjuk bagus,sebab …

Perkongsian, Ulasan Saya | 5,919 views

Filem Seram Gamatisme Bakal Menemui Penonton 28 Mei ini

Assallamualaikum.. Buat peminat filem genre seram di malaysia, mesti korang tercari-cari filem seram mana yang paling best untuk ditonton tahun ni ? bagi mereka yang mual dengan filem seram yang dah sedia dipawagam sekarang ni dan nak cari filem seram yang ada effect ala-ala thailand,saya cadangkan korang tonton Filem Gamatisme ni. …

Filem | 11,853 views

Tanda kena santau

Tanda kena santau.. Aku tak faham sebenarnya tentang masaalah macam ni, tapi bila bila dengar ustaz selalu ceramah kat tv,tanda-tanda orang  kena santau antaranya adalah sering mimpi jatuh dari tempat tinggi Sebenarnya aku yang sering mengalami mimpi jatuh dari tempat tinggi ni, sejak dari aku berumur 14 tahun mimpi tu …

Diri aku | 3,621 views