Biodata Dewi Remaja Tak Tahu GST ,Mawar Rashid

mawar rashid twitter,mawar rashid facebook,mawar rashid instagram,mawar rashid biodata,mawar rashid tak tahu gst,mawar rashid bodoh,mawar rashid cantik tapi bodoh,mawar rashid kemalangan,mawar rashid seksi,mawar rashid video temuramah,mawar rashid parut ,mawar rashid keek,mawar rashid dewi remaja,mawar rashid accident,mawar rashid blog,mawar rashid boyfriend,mawar rashid bio,mawar rashid berparut,mawar rashid sampah remaja kl,mawar rashid harlem shake,mawar rashid siapa,siapa mawar rashid,mawar rashid boyfriend Nama Mawar Rashid finalis dewi remaja ,berjaya trending dan popular sekelip mata hanya dengan satu video temuramah mengenai GST baru-baru ini oleh satu rancangan hiburan astro iaitu HLIVE

ramai dikalangan netizen malaysia yang sakit jiwanya mengkritik gadis ini, harapkan muka cantik tapi,tapi tiada ilmu dan itu kritikan yang diberikan kepada Mawar Rashid

Pandangan saya :

Ok !

Jangan dipandang pemegang PHD,ijazah,master itu semua yang ilmu mereka semua telah perfect

Jangan pulak kita lihat budak tak sekolah,tiada ilmu

kalau ditanya dengan saya pun saya akan jawab merepek mengenai GST ni, saya pun tak tahu sangat pasal GST ni,al maklumlah kerajaan kita sering bagi info putar belit mengenai GST,dari iklan video kat tv

Ok dah,kepada sesiapa yang nak mencari Mawar Rashid Biodata, disini saya sediakan Biodata Mawar Rashid

mawar rashid twitter,mawar rashid facebook,mawar rashid instagram,mawar rashid biodata,mawar rashid tak tahu gst,mawar rashid bodoh,mawar rashid cantik tapi bodoh,mawar rashid kemalangan,mawar rashid seksi,mawar rashid video temuramah,mawar rashid parut ,mawar rashid keek,mawar rashid dewi remaja,mawar rashid accident,mawar rashid blog,mawar rashid boyfriend,mawar rashid bio,mawar rashid berparut,mawar rashid sampah remaja kl,mawar rashid harlem shake,mawar rashid siapa,siapa mawar rashid,mawar rashid boyfriend

Biodata Mawar Rashid

Nama penuh: Wan Mawar Shaputri Binti Wan Abdul Rashid
Nama Popular: Mawar Rashid
Tarikh lahir: 3 April 1995
Umur: 20 tahun (2015)
Asal: Kelantan
Bakat: Modeling
Tinggi: 160 cm
Berat: 45 kg
Mawar rashid Instagram: https://instagram.com/mawarashid/
Mawar rashid Facebook: https://www.facebook.com/mawar.rashid.fans
Mawar rashid Twitter : https://twitter.com/mawarashid
Mawar rashid Keek : https://www.keek.com/profile/mawarashid

 

Dan ini video temuramah Hlive bersama Mawar Rashid berkenaan Isu GST, dan video ini menyebabkan nama Mawar Rashid trending dan popular dengan segera

Kesian…



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge