Cerita sebenar kes nasi lemak yang viral

Assallamualaikum…

Cerita sebenar kes nasi lemak

PUNCA SEBENAR GURU & PENGETUA RAMPAS NASI LEMAK 2 PELAJAR SEKOLAH

Sebelum ni saya ada memberi respon tentang isu kes nasi lemak yang dirampas oleh guru salah satu sekolah rendah di negara kita,boleh baca di Guru tidak dihormati,salah siapa ? ,harap maaf jika dalam artikel itu  saya menyalahkan guru tersebut,setelah puas saya mencari pelbagai maklumat untuk mengetahui cerita sebenar disebalik kes nasi lemak tersebut, saya terjumpa cerita sebenar kes nasi lemak ini yang dikongsikan di wall  facebook milik saiful bahri

Disini saya kongsikan semula untuk tatapan anda, untuk tahu siapa yang salah atau tidak

kes nasi lemak,Cerita sebenar kes nasi lemak,kes nasi lemak budak sekolah,kes cikgu rampas nasi lemak,isu nasi lemak viral,cerita nasi lemak,kes cikgu rampas nasi lemak,punca sebenar cikgu rampas nasi lemak,kes nasi lemak dirampas,kes nasi lemak basi,

Polemik nasi lemak sudah mnjadi viral. Jom baca cerita sebenar;

Kes nasi lemak ni jd pd cousin Fazliyaton Suhaimi..bdk tu mmg kurang ajar..cousin dia sedang mengajar sains thn 6..bdk ni buat xheran..menjaja nasi lemak dia mcm d pasar..dia dh lama jual nasi lemak..xde guru mrh pun cuma jgn ganggu p&p tu je.

Tp kali ni dia melawan..bila cousin dia suruh duduk n jgn jual lg dia menjawab..apa cikgu boleh buat kt saya?

Then cikgu tu soh berdiri d luar klas..then cikgu tu terperasan yg dia lari dgn beg nasi lemak.

Cikgu tu panik n mntk guru disiplin cari…jumpa bdk tu then dia mencabar apa boleh buat kt dia.

Guru disiplin bwk jumpa guru besar..gb soh tinggalkan beg d tepi..dia mencekak pinggang hangin.

Gb tu denda sbb sikapnya yg biadap..bkn sbb dia niaga nasi lemak.
Sblm blk gb pulangkan nasi lemak dia yg masih elok…

Bila petang, dibawak balik,.. bapak dia amik gambar tp wktu ptg for sure ns lemak tu dah basi.

Skrg masyarakat nilai sendiri siapa yg salah???…. masa aku sek rendah ada juga jual kacang. Tapi x pernah kantoi sbb aku tau wktu bila boleh bjual beli n aku tau bniaga dlm kaw sekolah mmg salah.

p/s: budak budak sekarang memang biadap



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge