Facebook 50 sen sehari dengan Digi preapaid

Assallamualaikum…

Facebook 50 sen sehari dengan Digi preapaid ? erm ada orang cakap berbaloi,tapi tak best lah kalau setakat nak layari facebook jer..boring

Kalau blogger kacak macam kami ni (poyo) nak tak nak selain kena update blog,cari maklumat best-best,kalau setakat facebook jer baik tak payah lah kot

Hari hari bukak facebook bosan jugak,kalau tak kerana nak tengok si kucing bernama jep tu,memang dah lama dah tutup akaun facebook

Sekarang ni pun pening tengok facebook,ada jer news feed tentang najib vs mahatir lah, ahmad maslan lah, gst lah..

Boring…

50 sen sehari kalau darab 30 berapa ? Rm 0.50 x 30 =  RM 15

Murah memang nampak murah tapi kalau setakat untuk facebook,boleh blah ahhh…



Kategori: Personal, Teknologi | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge