Gaya rambut nabil ahmad ? yang ni paling bagus

Assallamualaikum

Kalau nak ajak berbincang pasal Gaya rambut nabil ahmad ,mungkin ada yang tak perasan gaya rambut pelawak sorang ni selalu jugak berubah-rubah ikut show yang dia buat,tapi satu gaya rambut nabil ahmad yang begitu menarik dan agak smart saya tengok adalah gaya rambut seperti dalam gambar kat bawah ni..

Yang ni jadi pilihan saya…
gaya rambut nabil ahmad

Berbanding gaya rambut yang beliau guna pada anugerah meletop 2015 memang tak sesuai lansung dengan gaya wajah beliau walaupun rambut nabil ahmad antara yang trending twitter pada malam tu

Seperti gambar kat bawah ni..

gaya rambut nabil ahmad 2015

Gaya rambut punk macam ni saya tak berkenan sangat,kalau gaya rambut dato ac mizal dan zizan seperti dalam gambar memang awesome..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge