Filem Seram Gamatisme Bakal Menemui Penonton 28 Mei ini

Assallamualaikum..

Buat peminat filem genre seram di malaysia, mesti korang tercari-cari filem seram mana yang paling best untuk ditonton tahun ni ? bagi mereka yang mual dengan filem seram yang dah sedia dipawagam sekarang ni dan nak cari filem seram yang ada effect ala-ala thailand,saya cadangkan korang tonton Filem Gamatisme ni.

gamatisme trailer,gamatisme sinopsis,tonton gamatisme online,download gamatisme,gamatisme youtube,gamatisme full,pelakon filem gamatisme,senarai pelakon gamatisme,trailer filem gamatisme,sinopsis filem gamatisme,filem psiko seram gamatisme,filem seram terbaru 2015,filem malaysia terbaru 2015,filem seram melayu terbaru,terkini gamatisme,disebalik tabir filem gamatisme,filem gamatisme download,filem gamatisme malaysia

Kenapa saya cakap begitu ? kenapa saya cadangkan filem ini kepada anda ?.

Ok sebelum ni saya mencari-cari info tentang filem terkini yang bakal ditayangkan pada bulan mei ini, jadi bila google terjumpalah maklumat tentang filem Filem Gamatisme ni

Apa yang menarik pada Filem Gamatisme ni ?

Ok, bila saya dah jumpa maklumat untuk filem ni,saya cari Trailer Filem Gamatisme ni kat youtube,pada mulanya saya pikir filem ni macam filem seram melayu yang selalu kita tengok tu,rupanya tidak.

Mula-mula tengok trailer dia, dalam hati ni cakap ala mesti biasa jer ni,bila start part hantu tu,rasa nak gugur jer jantung ni.

Hantu tu adalah hantu perempuan mengandung,tapi perut dia dipotong kat depan hingga nampak bayi dalam rahim tu,erk seram dan ngeri jer tengok.

Ok bagi yang nak tengok Trailer Filem Gamatisme ,jom tonton melalui video dibawah

Disebalik Tabir Filem Gamatisme

Tajuk : GAMATISME
Tarikh Tayangan : 28 Mei 2015
Genre : Psiko Seram
Pengarah : M.Hitler Zami
Pelakon : Nabila Huda,Ishak Hasimi, Syazwan Zulkifly,
Adeline Tsen, Wan Elyas & Bubu
Terbitan : Pencil Pictures

Ok bagi yang nak sinopsis filem ni,saya sediakan sinopsis filem ni dibawah untuk rujukan korang


 

Sinopsis Gamatisme

Gamatisme adalah filem yang bergenre psiko seram mengisahkan kejadian yang berlaku di sekitar sebuah kolej swasta.

Ia membabitkan empat sahabat iaitu Haris (Syazwan Zulkifli), Daniel (Wan Elias), Reen (Adelene Tsen) dan Jojo (Bubu 1News) yang sering mendapat gangguan misteri di asrama mereka sejak kehadiran pelajar baru bernama Zara (Nabila Huda).

gamatisme trailer,gamatisme sinopsis,tonton gamatisme online,download gamatisme,gamatisme youtube,gamatisme full,pelakon filem gamatisme,senarai pelakon gamatisme,trailer filem gamatisme,sinopsis filem gamatisme,filem psiko seram gamatisme,filem seram terbaru 2015,filem malaysia terbaru 2015,filem seram melayu terbaru,terkini gamatisme,disebalik tabir filem gamatisme,filem gamatisme download,filem gamatisme malaysia

 

Misteri turut menyelubungi Zara apabila dia kerap dihantui mimpi aneh dan sering diganggu seorang wanita mengandung bersama bayinya.
Ini menjadikan semakin lama Zara berada dalam kemurungan. Haris yang menyimpan perasaan terhadap Zara cuba mendekatinya dan cuba menyelami perasaan Zara.

Reen yang juga rakan sebilik Zara turut mendekatinya disebabkan rungsing dengan kemurungan Zara. Mereka berempat juga beranggapan bahawa kemunculan wanita misteri di dalam mimpi Zara itu berkaitan dengan gangguan yang dialami mereka.

gamatisme trailer,gamatisme sinopsis,tonton gamatisme online,download gamatisme,gamatisme youtube,gamatisme full,pelakon filem gamatisme,senarai pelakon gamatisme,trailer filem gamatisme,sinopsis filem gamatisme,filem psiko seram gamatisme,filem seram terbaru 2015,filem malaysia terbaru 2015,filem seram melayu terbaru,terkini gamatisme,disebalik tabir filem gamatisme,filem gamatisme download,filem gamatisme malaysia

Sehinggalah suatu malam Jojo mati dalam keadaan mengerikan di dalam bilik air pelajar lelaki.

 

Pada malam berikutnya, berlaku kejadian yang mengerikan apabila giliran Reen pula menjadi mangsa yang seterusnya. Haris dan Daniel iaitu kekasih Reen cuba untuk menyelamatkan keadaan Reen, namun berlaku perkara yang tidak di sangka-sangka oleh mereka.

Sesuai dengan namanya Gamatisme yang bermaksud dunia kacau, keempat-empat sahabat ini tidak senang duduk apabila dihantui kejadian misteri dan pelik ini.

Paling utama, kesemuanya tertanya-tanya siapakah dan apakah tujuan wanita yang mengandung itu menghantui hidup mereka?


 

So ?  dah habis baca ? dah tonton trailer ? tunggu er filem ni 28 mei ni, memang best giler weiii



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge