Trending Gaya Tudung KafanShawl

Assallamualikum…

kapan-shawl,KafanShawl,gaya tudung KafanShawl,gaya tudung kain kafan,gaya tudung menakutkan,aksi perempuan bertudung,kisah dengan ustazah,perempuan bertudung hitam,kisah seram perempuan bertudung hitam,gaya tudung terkini,gaya tudung moden

Gaya Tudung KafanShawl jadi trending pulak eh ? tadi pun ada terbaca dekat blog bakul2011 blogger yang first post pasal KafanShawl ni,seram pulak aku tengok gaya tudung macam ni,dah macam pocong dah ,tapi yelah dia nak berfesyen kan ? ,suka hati dia lah janji dia tak buat hal dengan pakai tudung tapi puting nampak, puting ? siapa yang faham tu faham ,yang tak faham tu sudah..

Bagi lelaki kacak seperti aku ni kan,mata ni memandang gaya tudung perempuan dengan penuh cita rasa tersendiri,bagi aku agak pelik kalau kain kat atas tu diikat dah rupa orang mati kena kafan dah (yelah aku tahu ni KafanShawl ) ,kan best kalau ikatan kat atas tu ganti dengan buat macam ribon ,nampaklah comel sikit kan ?

KafanShawl,gaya tudung KafanShawl,gaya tudung kain kafan,gaya tudung menakutkan,aksi perempuan bertudung,kisah dengan ustazah,perempuan bertudung hitam,kisah seram perempuan bertudung hitam,gaya tudung terkini,gaya tudung moden

KafanShawl ni bahaya kalau baju kurung putih,tudung pulak putih tau..

Sekadar cerita penghibur hati..

Malam tu asamah nak pergi rumah tok imam,sebab bini tok imam mintak tolong dia buat kuih,nak sambut menantu baru minggu depan katanya, asamah ni bukan main lagi pakai tudung KafanShawl berwarna putih yang baru dia beli,siap pakai baju putih lagi,bermake up bukan main tebal lagi

Sampai rumah tok imam…

Bagi salam…

Tok imam bukak pintu

Esok pagi kecoh pasal tok imam masuk hospital pasal kena heart attack..

hahaha

sekian

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge