Video Pondan Merayu Agar Henti Sebar Gambar Kad Pengenalannya Jadi Viral

Rasa kesian pun ada dari pihak kami dengan ‘wanita batang berjuntai’ sorang ni, yelah baru-baru ni gambar kad pengenalanya menjadi viral di media sosial,kerana muka wanita tapi nama pada ic adalah lelakivideo pondan,video aksi pondan,video pondan merayu,video pondan kena batang,pondan mengamuk,video pondan menangis,aksi ghairah pondan,kad pengenalan pondan,pondan Princess Nur Bidadari,pondan bogel

Mungkin dia tidak ganggu orang,seperti apa yang dicakap dalam video rayuan dia tu,namun bagi pihak kami di ishakhasimi.com perbuatan dia bergambar untuk gambar pasport dengan wajah wanita sebenarnya menggangu perhatian massyarakat

Dia tidak pikir sebelum buat,dan kita tidak boleh menyalahkan dia seorang sahaja,tapi kita boleh menyalahkan JPN kerana membenarkan seorang lelaki ambil gambar dengan wajah wanita untuk gambar pasport, dan pihak JPN tempat dia membuat kad pengenalan tersebut harus di ambil tindakan..

Biarlah, lelaki ambik gambar sebagai lelaki dan perempuan ambik gambar sebagai perempuan, sebab sekarang ni urusan seharian kita bila hal berkaitan bisnes dan sebagainya haruslah menggunakan ic, pihak yang tempat kita berurusan bila tengok ic kita,muka wajah perempuan tapi jantina dan nama lelaki,memang orang akan rasa perkara tu pelik.

Jadi tak hairan lah kalau ada yang sanggup viralkanya,sebab zaman ni zaman IT, bukan macam zaman 1990 an- 2002 dulu orang banyak bergantung kepada surat khabar tv dan radio untuk mendapat maklumat,sekarang ni zaman kebebasan media social, setiap individu ada media social sendiri

Apa-apa pun, kepada ‘wanita batang berjuntai’ yang bernama Princess Nur Bidadari tersebut ! sila delete gambar ‘tak best’ anda dalam facebook,..upload lah gambar anda sebagai lelaki tulen

Sila lihat video melalui link dibawah

Princess Nur Bidadari



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge